Kompatibilnost po znakovima

Kompatibilnost po znakovimaU tablici kompatibilnosti pronađite Vaš sunčev znak i usporedite ga sa znakom Vašeg partnera, a dolje možete pronaći i objašnjenja. Ova tablica, također služi za usporedbu različitih kombinacija znakova i planeta koji definiraju ljubavnu vezu. Na primjer ako je Vaš planet Venera u Strijelcu, a Venera Vašeg partnera u Lavu, onda u tablici gledate značenje za Strijelac – Lav. Ili ako je Vaš Mars u Jarcu, a partnerova Venera u Vodenjaku, potrebno je pogledati Jarac – Vodenjak značenje. Ljubav definiraju različiti planetarni aspekti. Vaši sunčevi znakovi jesu bitni, ali daju samo uopćenu sliku Vaše ljubavne veze. S obzirom na to, vrlo je bitno odrediti u kom se znaku nalazi planet Venera ili Mars i usporediti ih, iako ni to nije sasvim dovoljno, zato u sinastriji gledamo različite aspekte koji tvore Venera i Venera, Venera i Mars, Venera i Sunce, Venera i Mjesec, Venera i ascendent, itd.

Kombinacije bitne u sinastriji

Yin-Yang kombinacije Yin-Yin/Yang-Yang kombinacije
Venera – Mars Venera – Venera
Eros – Psiha Mars – Mars
Sunce – Mjesec Eros – Eros
Sunce – Venera Psiha – Psiha
Mjesec – Mars Sunce – Sunce
Mjesec – Ascendent Mjesec – Mjesec
Venera – Ascendent Mars – Ascendent
Mjesec – Venera
Ascendent – Ascendent

Tablica kompatibilnosti

Ariesovan2 biktaurus2 blizgemini2 rakcanc2 leolav2 djevicavirgo2 Vagalibra2 skorpscorpio2 strijelacsagitt2 jaraccapric2 vodenjakaquari2 ribepisces2
ovaries1
taurusbik1
geminibliz1
cancerrak1
leolav1
virgodjevica1
libravaga1
scorpioskorp1
sagittstrijelac1
capricjarac1
aquariusvod1
piscesribe1

Značenje

magentabxVruće! Vaši znakovi su u trigonu. Vaši stilovi u ljubavi su dovoljno slični, i dovoljno različiti da uvijek bude uzbudljivo. Postoji ogromno razumijevanje među Vama. Među Vama postoji prekrasan osjećaj lakoće i kompatibilnosti. Oboje se osjećate dobro i prirodno jedan s drugim i međusobno se nadopunjujete. Ovom vezom dominira sklad i međusobno prihvaćanje. Ovo je ljubav u pravom smislu te riječi.

 

crimsonredbxVrelo! – Vaši znakovi su u konjunkciji. Vaši stilovi u ljubavi su previše slični, to je nevjerojatno. Vaš odnos je vrlo intenzivan. Vaši znakovi su u istom znaku. Bez obzira na kombinacije planeta u Vašim natalnim kartama, tu je ogroman i instant osjećaj prepoznavanja. Vi ostajete zajedno i u dobru i u zlu.

 

ltpurplebxSklad! – Vaši znakovi su u sekstilu. Vi cijenite ljubavne stilove jedan drugog. Vaša veza je harmonična i lijepo surađujete međusobno. Vama je ugodno biti jedan s drugim i osjećate se dobro. Međusobno privlačenje nije toliko dominantno u ovoj vezi. Ova veza može biti i platonska, ali vremenom, kako se razvija Vi doista počinjete cijeniti jedan drugog. U ovoj vezi ništa nije na brzinu, sve se dešava korak po korak.

 

pinkbxSuprotnosti se privlače! Vaši znakovi su u opoziciji. U isto vrijeme se volite i mrzite, želite ostati u vezi, a želite i pobjeći. Teško Vam je naći sklad u ovakvom odnosu. Istina, Vas dvoje možete puno učiti jedan od drugog, samo da ne trošite energiju na negativne stvari. Trik je da cijenimo svoje jasne razlike i pronađemo načine kako da se međusobno nadopunjujemo (komplimenti čine čuda).

 

beigebx

Nesklad! – Vaši znakovi su u semisekstilu. Vi se doista ne razumijete, Vaši stilovi u ljubavi su totalno različiti. Vaš odnos zahtijeva neke prilagodbe. Ako ipak postoji neka privlačnost među Vama, to je samo privid, jer nijedan od vas ne želi učiniti prvi korak. Vi ne znate što reći, što uraditi, postoji čudna atmosfera među Vama, ne osjećate se svojim kada ste zajedno. Puno rada je potrebna za uspjeh ove veze.

 

olivebxParadoks! Vaši znakovi su u kvinkunsu. Ako i privlačite jedno drugo, teško Vam je naći razlog zašto ste uopće i ušli u takvu vezu. Ovu vezu karakterišu raskidi i pomirenja, lažna obećanja. Mnoge izmjene su potrebne ukoliko želite ostati zajedno.

 

greenbxSukob! – Vaši znakovi su u kvadratu. Vama je vrlo teško razumjeti jedni druge, a sukobi su česti. Ipak, privlačnost može biti vrlo jaka, strast velika, ali ipak postoji nešto negativno među Vama. Ova veza često može biti iscrpljujuća za oba partnera, i toliko puno rada je potrebno kako bi ona uspjela, te se mnogi odluče jednostavno izići iz ovakvog odnosa.

Tarot, astrologija, numerologija