Jupiterov znak

jupiterU ukupnom poretku stvari, Jupiterov Znak je povezane sa srećom. Jupiter je optimist, ima veliki smisao za humor i puno dobre volje i milosrđa. Velikodušan i tolerantni, Jupiter pomaže poboljšati životBaš kao što fizički planet zrači više topline nego što apsorbira od Sunca, osoba s dobrim položajem Jupitera, može biti inspirirana vlastitim unutarnjim izvorom sreće. Bogatstvo svih vrsta proizlazi od Jupitera. Jupiterov Znak određuje kako prihvatamo nove ideje, kulture, ljude i strasti. Jupiter vlada visokim obrazovanjem i duhovnošću. Ovaj planet voli razmišljati. Oni koji su spremni ići do kraja zemlje za odgovore prate Jupiterov put. Duge udaljenosti također spadaju pod utjecaj ovog planeta. Jupiter ocjenjuje naše etičke i moralne vrijednosti, i pomaže nam stvoriti vlastite ideologije. Pogledajte ovdje gdje se nalazio Jupiter na dan Vašeg rođenja.

 

juarJupiter u Ovnu

Jupiter u Ovnu privlači sreću kad inspirira druge ili je u vodstvu. Oni imaju talenta da privuku mnoge dobre stvari u život. Oni su uzor hrabrosti i entuzijazma. Njihova žudnja za životom ih tjera da idu za onim što žele. Oni vide sve kao otvorena vrata. Ponekad su skloni koristiti i agresiju kako bi dobili ono što žele, ali to se ne dešava često. Tolerancija, velikodušnost i oportunizam su dio njihovog profila. Oni imaju takvu vjeru u sebe da se ne boje skočiti prema svojim ciljevima. Oni mogu biti veći od samog života.

 

jutauJupiter u Biku

Jupiter u Biku privlači sreću kad slijedi svoje prirodne instinkte. On je velikodušan, strpljiv i praktičan. Osobe s Jupiterom u Biku ne vole rizike, ali cijene naporni rad. Oni se bolje osjećaju ako imaju smjer i jasne ciljeve kojima teže. Rezultati su bitni za njih. Bik Jupiter je dobro utemeljen uživa biti u prirodi. To ih obnavlja. Oni su dobri s djecom i životinjama. Oni su talentirani umjetnički i mogu stvoriti ljepotu svuda oko njih. Vole luksuznu okolicu, a žele komfor obilja i sigurnosti. Oni koriste sva svoja osjetila uživati u životu. Oni imaju veliki smisao za humor, i uživaju u finim stvarima u životu.

 

jugemJupiter u Blizancima

Jupiter u Blizancima pronalazi svoju sreću kada koristi svoju prirodnu duhovitost i znatiželju. Oni su društveni i mogu imati koristi od novih kontakata i poznanstava. Oni su svestrani i intelektualno pustolovni. Vole učiti i studirati. Osobe s Jupiterom u Blizancima napreduju brzim tempom ako im okruženje nije statično, oni vole kad se konstantno sve mijenja. Njihova sposobnost da upijaju toliko informacija pomaže im formirati vlastitu sreću, informacije mogu dobro doći u svakom trenutku. Oni žele emitirati svoje ideje svijetu, tako da su idealni za karijeru u glazbi, nastupima, prenošenju znanja i brigu o djeci.

 

jucaJupiter u Raku

Jupiter u Raku privlači sreću kad se bavi dobrotvornim radom. On je suosjećajan i zna utješiti ljude. Oni su intuitivni i ako nauče upravljati osjećajima, privuće mnogo sreće u svoj život. Uvijek treba koristiti svoju maštu; to će im pomoći da uspiju. Oni mogu stvoriti domaće okruženje bilo gdje. Što god da urade ispada dobro. Oni stvarno znaju kako izvući najviše iz onoga što imaju. Oni imaju talenta za očitavanje emocionalne struje oko njih i znaju kad se drugi osjećaju ugroženo. Oni su izvrsni liječnici, ali mogu biti i vrlo umjetnički orijentirani. Osobe s Jupiterom u Raku ne vole nepoznate stvari, to ih plaši i odbija.

 

juleJupiter u Lavu

Jupiter u Lavu privlači sreću kad je velikodušan i kad inspirira ljude oko sebe. Oni predstavljaju sebe s dostojanstvom i iskrenosti, i pokušavaju ne pustiti svoj ego da im stane na put. Oni napreduju kad su kreativni – u području zabave, rad s djecom ili rekreacija. Jupiter u Lavu ima čvrste stavove i uvjerenja. Oni osobno shvaćaju kad se drugi ne slažu s njima. Oni su dobri u izradi vlastitih mogućnosti rade najbolje kada izračunaju sve moguće rizike koje posao nosi. Dostojanstven i pošten, Jupiter u Lavu treba čast i društveni status da se osjeća vrijednim. Društven status im puno znači. Oni imaju dobar smisao za humor i otvoreni su za upoznavanje novih stvari.

 

juvirJupiter u Djevici

Jupiter u Djevici je najsretniji kada se osjeća korisnim. Oni su praktični i uredni i obraćaju pozornost na sve detalje. Djevica Jupiter je realist. Njih ne možete prevariti, oni ne vole riskiratiJupiter u Djevici voli solidnu rutinu. To mu pomaže da se osjeća produktivnije i skladno. Oni imaju visoke standardeJupiter u znaku Djevice želi pomoći drugima kako bi oplemenio svoj život i živjeo bolje. Imaju osjećaj milosti i pružit će Vam ruku kad god je to potrebno. Oni su dobri u analiziranju problema i zagonetkiOni su talentirani u književnosti, znanosti i tehničkim vještinama. Vole istraživati, cijene obrazovanje i žele sve što mogu dobiti.

 

julibJupiter u Vagi

Jupiter u Vagi pronalazi najviše sreće kada je pošten i jednako se odnosi prema drugima. Njihova prirodna milost i talenat u posredovanju može im donijeti mnoge mogućnosti. Oni su intelektualno avanturističkog duha i uvijek su spremni učiti nove stvari. Oni su otvoren i nepristrasni. Jupiter u Vagi radi najbolje u timu od dva. Oni su pravi dar za rad jedan-na-jedan. Vole estetiku. Oni mogu napredovati u poslovima, kao što su dizajn interijera, moda ili druga umjetnička zanimanja. Oni su također dobri u pisanju i odnosima s javnošću.

 

juscoJupiter u Škorpionu

Jupiter u Škorpionu privlači sreću kad se posveti projektu. Oni se moraju osloniti na njihove unutarnje snage i koristiti one magnetske sile koje posjeduju. Koristeći svoju urođenu intuiciju, maštu i suosjećanje, oni su u stanju privući sreću i širok asortiman životnih iskustava. Jupiter u Škorpionu može vidjeti ono što je skriveno. Oni imaju nevjerojatnu sposobnost čitanja između redaka i shvaćanja stvarnosti. To mogu pretvoriti u svoju prednost. Ovaj talent kao i njihov prirodni magnetizam mogu koristiti za uspjeh u životu. Oni mogu podnijeti intenzivnu energiju i pretvoriti je u ozdravljenje, a ne destruktivne sile. Oni su izvrsni u osnaživanju drugih. Ove osobine ih čine dobrim inženjerima, znanstvenicima, policajcima ili zdravstvenim djelatnicima.

 

jusagJupiter u Strijelcu

Jupiter u Strijelcu privlači sreću dok god je velikodušan, tolerantani i radi ono što i govori. Oni mogu biti vrlo inspirativni. Da bi to učinili, samo treba da vjeruju u sebe i svoje ciljeve. Njihov prirodni entuzijazam se ispoljava kroz učenje novih stvari. osobe s Jupiterom u Strijelcu su u mogućnosti vidjeti veliku sliku. Oni su najčešće zainteresirani za učenje, sport, objavljivanje, obrazovanje, putovanje i strane kulture. Oni cijene filozofiju, religiju i društvena pitanja. Oni imaju jaka uvjerenja. Jupiter u Strijelcu ne voli rutinu. On može prihvatiti različita stajališta. Imaju potencijal razviti veliku mudrost.

 

jucapJupiter u Jarcu

Jupiter u Jarcu zadovoljava sreću kada djeluje etički, zrelo i s integritetom. Oni su organizirani i disciplinirani, a njihov korak po korak pristup općenito im donosi dobre rezultate. Jupiter u Jarcu ima veliki optimizam. Oni imaju vjeru u naporan rad i vrlo su snalažljivi. Osobe s Jupiterom u Jarcu su izdržljive, imaju visoke standarde i vjeru u tradiciju. Jarac Jupiter se dobro snalazi u arhitekturi, planiranju, politici, financijama i medicini. Kroz svoje akcije čini dobrobit društvu.

 

juaqJupiter u Vodenjaku

Jupiter u Vodenjaku privlači sreću kada je u zajednici. On je nepristrasan i inventivan. On radi najbolje kad ima slobodu izbora učiniti onako kako on misli da treba. Oni su dobri u razbijanje pravila i razmišljanja izvan okvira. Jupiter u Vodenjaku može biti uspješan u svakom poslu jer je spreman uvijek isprobati nove stvari. Oni se ne boje odmaknuti od tradicije da bi pronašli nova otkrića. Neki ih nazivaju genijima, a neki ekscentričnima. Vodenjak Jupiter ne boji se biti drugačiji. Oni su vrlo duhovni i umjetnički. Oni su društveni i vole dijeliti ideje. Oni će pronaći sebe kao aktivisti, glazbenici, umjetnici, znanstvenici, izumitelji ili okultisti.

 

jupiJupiter u Ribama

Jupiter u Ribama privlači sreću kad je posvećen i suosjećajan. Oni vole da se brinu za one koji su manje sretni od njih. Pomaganje drugima ispunjava njihove potrebe. Osobe s Jupiterom u Ribama su pune empatije; oni mogu osjetiti svjetsku bol. Oni žele učiniti sve što mogu za ublažavanje bola i sve što žele je učiniti svijet boljim. Oni su maštoviti i kreativni, mogu se izraziti pomoću umjetnosti. Privlači ih fantazija i okultno. Jupiter u Ribama ne traži pozornost, oni vole ostati iza scene i nisu pretjerano ambiciozni. Oni ne trebaju puno materijalnih stvari da bi bili zadovoljni u životu. Oni vole osamu.


Povezani članci

Retrogradni Jupiter

Jupiter u kućama

Jupiter

Tranziti Jupitera

Tarot, astrologija, numerologija