Descendent

DescendentU bilo kojem trenutku jedan od zodijačkih znakova izlazi na istočnom horizontu dok drugi zalazi na zapadu. Znak na istočnom horizontu je podznak odnosno Ascendent, dok se točka koja se nalazi suprotno od podznaka, na zapadnom horizontu, naziva Descendent. Descendent se uvijek nalazi na 180 stupnjeva u odnosu na Ascendent. Descendent je vrh sedme kuće u kojoj se nalazi Vaga i njen planet vladar Venera, i zato on otkriva Vašeg idealnog partnera u ljubavi. Tumačenje Descendenta u Vašoj natalnoj karti predstavlja jedan od važnijih čimbenika dok se prilikom detaljnije astrološke analize ljubavnog polja u obzir uzimaju i drugi relevantni pokazatelji koji se nalaze u Vašem natalnom horoskopu.

 

Descendent u Ovnu

dscaVaš idealan partner u ljubavi je vatrena, strastvena, dinamična i preduzimljiva osoba puna inicijative koja Vam može pomoći da u ljubavi ostvarite sklad i ravnotežu za kojom tragate. Ovaj ljubavni partner Vam svojom neustrašivom pojavom i svojim pustolovnim duhom može pomoći da prevaziđete Vašu povremeno naglašeniju neodlučnost i neodređenost i usmjeriti Vaš entuzijazam kako biste lakše riješili svoje dileme.

 

Descendent u Biku

dsctaurusVama bi u ljubavi najviše odgovarao netko pouzdan, racionalan, osjećajan i romantičan. Ovaj ljubavni partner treba biti umjetnički nadaren s težnjom da svoje umjetničke i kreativne sposobnosti uporabi u praktične svrhe u cilju dostizanja bolje materijalne sigurnosti. Pošto ste Vi tajnoviti i zainteresirani za izučavanje misterija života i za duhovnost, ovaj ljubavni partner Vam može pomoći da stojite čvršće svojim nogama na zemlji i budete učinkovitiji, poduzetniji i praktičniji.

 

Descendent u Blizancima

dscgU ljubavi je potreban partner koji neće sputavati i ograničavati Vaše aktivnosti što znači da Vam najviše odgovara svestrana, tolerantna i poticajna osoba raznolikih gledišta. Pošto ste filozofski nastrojeni, nemirnog, radoznalog i avanturističkog duha, Vaše potrebe u ljubavi bi zadovoljio netko pun uzbuđenja, vesele prirode, komunikativan, duhovit i sa kojim Vam nikada ne bi bilo dosadno. Također, to je osoba koja s istim žarom voli putovati baš kao i Vi, s željom da nadograđuje svoje znanje koje ima o svijetu i da time usavršava svoju osobnost šireći vlastite horizonte.

 

Descendent u Raku

dsccLjubavni partner koji bi bio idealan za Vas je topla, osjećajna i vjerna osoba koja će zajedno s Vama umjeti cijeniti tradicionalne i obiteljske vrijednosti, i s kojom ćete moći uživati ​​u toplini obiteljskog doma. Ovaj ljubavni partner može uspjeti svojom njegovateljskom ljubavlju i svojom toplinom smekšati Vaše srce i pružiti Vam emotivnu sigurnost za kojom tragate u ljubavi.

 

Descendent u Lavu

dscleoVama bi u ljubavi najviše odgovarala često nasmijana, vedra, pozitivna, zabavna, odana i dostojanstvena osoba koja će svakodnevno unositi toplinu i svjetlost u Vaš život. Ovo je osoba koja Vas zbog svoje vatrene strastvenosti i zbog optimizma kojim zrači nikada ne bi ostavljala ravnodušnim.

 

Descendent u Djevici

dscviVama je u ljubavi potreban partner koji je praktičan, analitičan i organiziran i koji Vam može pomoći da Vaš kreativni i intuitivni pristup usmjeravate u konstruktivnom pravcu. Ovaj ljubavni partner Vam može pomoći da realnije sagledavate životne situacije i može unijeti red u Vaš život.

 

Descendent u Vagi

dsclVaš idealan partner u ljubavi je profinjena, sofisticirana, ljubazna i uravnotežena osoba stabilnog temperamenta koja ima snage da Vas tijekom života usmjerava da pravilno raspoređivati ​​svoju energičnost kako biste lakše dostigli harmoniju koja Vam često nedostaje.

 

Descendent u Škorpionu

dscscLjubavni partner koji bi u potpunosti odgovarao Vašim potrebama je netko šarmantan, magnetično privlačan, tajanstven, jako emocionalan sa snažnom seksualnom karizmom. To je partner koji bi bio spreman da se čitavim svojim bićem posveti samo Vama i upusti u dublju intimnost s Vama.

 

Descendent u Strijelcu

dscsaOsoba s kojom biste lakše uspjeli stići “do zvijezda” u ljubavi je partner koji može proširiti Vaše vidike i djelovati poticajno na Vas. To je netko neovisan, koji zna cijeniti Vašu slobodu i ne želi Vas sputavati i ograničavati. Ovaj ljubavni partner je i dosta pričljiv, duhovit i avanturističkog je duha tako da Vam zasigurno neće biti dosadno u njegovom društvu.

 

Descendent u Jarcu

dsccapriVama bi u ljubavi najviše odgovarao netko ozbiljan, zreo, dobro situiran i spreman na trajno obvezivanje. Sa ovim ljubavnim partnerom biste mogli ostvariti svoje snove u ljubavi jer je ovo osoba sa sličnim pogledom na život poput Vašeg. Ovo je osoba kojoj isto kao i Vama obitelj zauzima centralno mjesto u životu i može Vam pružiti veću sigurnost za kojom u ljubavi žudite.

 

Descendent u Vodenjaku

dscaqOsoba koja bi mogla biti Vaš idealan partner u ljubavi je netko s kim ćete moći podijeliti sve svoje tajne tj. osoba koja će Vam biti istovremeno i ljubavni partner i prijatelj. Ovo je zanimljiva i nekonvencionalna osoba modernih shvaćanja i koja nije sklona predrasudama. Ovaj ljubavni partner Vam može pružiti ljubavni odnos pun razumijevanja i tolerancije.

 

Descendent u Ribama

icpiscVama je u ljubavi potrebna suosjećajna i maštovita osoba sanjalačke prirode koja Vas može upoznati s potpuno novim svijetom – oceanom emocija i naučiti Vas da se u ljubavi opustite i prepustite kao nikada do tada. Ovaj ljubavni partner može na Vas djelovati umirujuće tako što će Vas naučiti kako da prestanete toliko brinuti o svakoj sitnici u Vašem životu.

Tarot, astrologija, numerologija