Marsov znak

Marsov znak

Dok je Venera zadužena za ljubav i romantiku, Mars preuzima brigu o osnovnim seksualnim privlačnostima. Mars je uporan, iskren i avanturistički. On nas također može učiniti impulzivnim, nestrpljivim i snažnim. Uspjeh ili frustracije su proizvodi Marsovog utjecaja. Mars je energija, djelovanje i želja, nagon životinja. Za razliku od Sunca, koje je utjelovljenje kreativne energije, Mars je sirova energijaPredstavlja koliko je neko spreman slijediti svoje ciljeve . Naš opstanak, agresija i bijes se ispoljavaju kroz Mars. Mars se često opisuje kao strastvenmotiviran, impulzivan, ljut, intenzivan i ambiciozan. Ovi atributi mogu se ispoljiti kao vrlo blagi ili izuzetno intenzivni. Mars tjera osobu učiniti gotovo sve, od ustajanja ujutro do pronalaženja izvanzemaljskog planeta. Često vezan za ego, Mars je prilično jednostavan – on želi ono što želi, i učinit će sve da to i dobije. U ovoj tablici možete pogledati gdje se nalazila Venera u trenutku Vašeg rođenja.
Mars

Mars u Ovnu

Mars u Ovnu je impulzivan. Njegov bijes je ogroman, ali ne traje predugo. Osobe s Marsom u Ovnu čine dobre odluke i stvari rješavaju brzo. Oni obično ne pridaju pozornost nikome. Oni su spontani. Mars u Ovnu je često ispred svih ostalihOni vole nove, svježe ideje. Izazovi su njihova hrana. Oni mogu biti uzbudljivi u vezi, ali se kreću tako brzo da je teško držati korak s njimaMars u Ovnu može značiti nedostatak discipline i strpljenja. Oni mogu biti otvoreno agresivni i skloni nesrećama. Ali, dobra stvar je što s osobom koja ima Mars u Ovnu uvijek znate gdje stojite. 
Mars

Mars u Biku

Mars u Biku je fokusiran na svoje ciljeve, bez obzira na to koliko je vremena potrebno. Jednostavan i miran, Bik Mars može postati bijesan kada su stvari izvan njihove kontrole. Obično, oni su slika čvrstoće i stabilnosti. Oni vole da se osjećaju sigurno financijski i vole prikupljati osobne stvari. Bik Mars se ne boji raditi ono što želi. Bik Mars je vrlo pouzdan, praktičan i ima veliku izdržljivost. Oni mogu biti tvrdoglavi, što može biti frustrirajuće za ljude oko njih i djelovati vrlo nezrelo. Oni žele graditi stvari, njegovati umjetnost i uživati u raznim zadovoljstvima. Oni mogu biti ljubomorni, jer smatraju kako njihov partner pripada samo njima. U vezi, Mars u Biku je prilično konvencionalan i jasan. Oni su emocionalno stabilni i odani do kraja
Mars

Mars u Blizancima

Osobe koje imaju Mars u Blizancima mogu biti neusmjerene. Njima jednostavno sve dosadi, pa im je potrebna promjena ritma. Kad im je dosadno, oni se osjećaju iscrpljeno. Ako su zainteresirani, s druge strane, nema zaustavljanja! Vrlo su vješti s riječima i koriste ih kao oružje. Oni su dobri u raspravama. Uživaju u energičnim sredinama gdje je sve u stalnoj mijeni. Mars u Blizancima je maštovit i kreativan. Njima nikada nije dosadno u vezi. Oni smatraju svoj um za erogenu zonu, a jedan od najboljih načina da ih privučete jeste mentalna stimulacija. Oni žele probati nove stvari eksperimentisati. Često nisu vjerni partneru i veze za jednu noć nisu im strane.
Mars

Mars u Raku

Mars u Raku može biti pasivnoagresivan. Osobe s Marsom u Raku ne vole promjene ili izravne sukobe. Oni vole da se osjećaju sigurno prije nego što djeluju. Oni će radije biti dobro pripremljeni. Oni su uporni i jaki, unatoč svom izgledu. Ravnodušnost ih boli više nego bilo što drugo. Mars u Raku može biti manipulativna i argumentirana osobaMars Rak može biti jako osjetljiv, ali kada je siguran u nešto, on je pouzdan i štiti ljude koje voli. Ljudi s Marsom u Raku cijene miroljubiva rješenja. Mars u Raku je strastven i kreativan. Oni žive u skladu s vlastitim željama, ali su i osjetljivi na potrebe onih oko njih. Oni imaju dobro pamćenjeposvećeni su dovoljno da bi vidjeli stvari do kraja.
Mars

Mars u Lavu

Mars u Lavu želi biti značajan i stvoriti trajan dojam. Oni su strastveni i jake volje. Oni su spremni riskirati i imaju ambicije “biti netko.” Oni imaju jak osjećaj autoriteta i osobnog magnetizma. Mars u Lavu je nestrpljiv sa onima koji su nelojalni ili ograničeni. On je idealist, a ako se osjeća poniženobrani svoje principe. osobe s Marsom u Lavu slijede svoje srce. Oni su ponosni na sve što rade i imaju veliki ego. Oni vole uzbuđenje nove ljubavne veze. Mars Lav želi biti u središtu pozornosti u spavaćoj sobi isto kao i u drugim područjima svog života.
Mars

Mars u Djevici

Mars u Djevici ima svoj cilj. Oni su praktični, ali malo u raskoraku s vrijemenom. To je zato što oni rade toliko stvari odjednom. Ali ćak i tako, oni uspijevaju učiniti sve što su započeli. Osobe s Marsom u Djevici uvijek razmišljaju logično u crpe energiju iz svega što rade, bilo da je to njihov rad, hobi ili nešto drugo. Oni su rođeni perfekcionisti, iako će to poreći. Oni su sramežljivi i skromni, ali žele naučiti i iskusiti nove stvari. Kada je riječ o odnosima, Mars u znaku Djevice je suptilna osoba. Želi biti sam s partnerom jer mu je teško opustiti se u javnosti. Oni trebaju nekoga tko je osjetljiv na njihove potrebe. Oni ne vole veze za jednu noć ili povremeni seks.
Mars

Mars u Vagi

Mars u Vagi može biti neodlučan, ali na kraju uradi ono što treba. On obično odugovlači jer vaga sve svoje mogućnosti prije nego li donese odluku. Osobe s Marsom u Vagi često brane sebe ili druge osobe kad osjete da su obespravljeni. Umjesto što stvaraju sklad, što je njihov cilj, oni ga narušavaju u njihovim naporima da postignu ravnotežu. Mars u Vagi ima reputaciju nevjerne osobe, ali to proizlazi iz poteškoća da kaže NE. Oni očekuju da njihov partner čita njihove misli o tome što im se sviđa. Ako nisu zadovoljeni, oni će držati svoju ljutnju u sebi pitajući se zašto njihov partner nema pojma o tome što oni žele. Oni žele pohvale i naklonost,a u ljubavi moraju biti u središtu pozornosti.
Mars

Mars u Škorpionu

Mars u Škorpionu voli izazoveOni imaju sposobnost da se usredotoče jaku snagu volje kako bi ostvarili ono što su zamislili. Mars u Škorpionu krije snažne želje i emocije. Oni imaju vrlo visoku razinu energije. Oni su jaki, učinkoviti, samopouzdani i disciplinirani. Oni imaju jak osjećaj svrhe. Osobe s Marsom u Škorpionu je teško naljutiti, ali kad se to dogodi, bolje im se sklonite s puta. Oni su vrlo strastveni i senzualniNjihov osobni magnetizam je moćan. Oni su vjerni svom partneru. Osobe s Marsom u Škorpionu uživaju u složenoj vezi i trebaju partnera s kojim će dijeliti dubinu i intenzitet svojih iskustava.
Mars

Mars u Strijelcu

Mars u Strijelcu ne zna za strpljenje. Oni su nemirni i avanturistički. Fizička aktivnost je najbolji način za njih da se riješe ljutnje. Oni uvijek vole biti zauzeti, pa konstantno rade na mnogim projektima odjednom. Ali nisu poznati po tome da i završe započete, ne! Oni vole uzbuđenje koje imaju na početku, ali ne vole završiti ono što su počeli jer vremenom gube zainteresiranost. Mars u Strijelcu je zabavan, ali nevjeran. Oni su nemirni i žele probati različite stvari. Oni vole potjeru, ali nakon osvajanja, gube interes. Osobu s Marsom u Strijelcu možete pridobiti samo ako je ispunjavate i intelektualno i seksualno. Dok ne nađu nekoga ko je spreman to pružiti, oni skaču iz jednog kreveta u drugi.
Mars

Mars u Jarcu

Mars u Jarcu je vrlo uredna osoba. Oni vole imati kontrolu nad svojim životom. Oni su odlučni u postizanju svojih ciljeva. Osobe s Marsom u Jarcu mogu biti prilično ambiciozne, ali moraju biti sasvim sigurni u svoj uspjeh i učinit će sve kako bi i uspjeli u svojim namjerama i planovima. Mars u Jarcu ima jak libido i cijeni senzualna iskustva. To skriva iz svojeg konzervativnog lica sve dok ne otkrije pravu osobu. Oni ne vole žuriti, uživaju u trenutku i žele sigurnu stabilnu vezu sa svojim partnerom.
Mars

Mars u Vodenjaku

Ljude s Marsom u Vodenjaku je malo teško shvatiti, a oni to vole jer žele iznenaditi druge. Smatraju konvencionalne metode dosadnim i traže nove, inovativne načine za ostvariti svoje ciljeve. Oni su originalni i jedinstveni. Vodenjak Mars je ponosan na vlastitu neovisnostOni se mogu zauzeti za sebe vrlo dobro. Oni su otvoreni i progresivni, u isto vrijeme iznenađujuće tvrdoglavi. Oni ne vole da se osjećaju zarobljeni. Mars u Vodenjaku želi nešto novo i neobično u svojem seksualnom životu. Ono što je uzbudljivo jednoga dana, dosadno je sljedećeg. Oni vole eksperimentirati i imaju kreativnu maštu. Oni će pokušati sve barem jednom – u mašti ako ne u stvarnom životu.
Mars

Mars u Ribama

Osobe s Marsom u Ribama su nježne i blage. Oni vole raditi po osjećaju i pustiti život da se događa pred njima. Oni trebaju način izraziti sebe kreativno ili mogu stvoriti dosta nereda kroz indirektne agresije. Ribe Mars mogu igrati igre kako bi dobili ono što žele, iako oni ne znaju što je to što stvarno žele. Njihove emocije su nepredvidljive i intenzivne. Ribe Mars imaju jak intelekt, ali mogu imati problem s fizičkim i praktičnim aktivnostima. Mars u Ribama je romantičan, ali njihove potrebe su više emocionalne nego fizičke. Oni su idealisti u ljubavi. Seks je više kao fantazijaOni trebaju mnogo ljubavi. Osjetljivi su na svog partnera, a ako osete i duhovnu vezanost s njim, to je ono što im stvarno treba.

Tarot, astrologija, numerologija