Sunce u kućama

suncePoložaj Sunca u kućama otkriva područje života gdje se trebamo osjećati posebno. To je mjesto gdje osjećamo potrebu da se razlikujemo od drugih. Sunce je aktivna, a ne reaktivna, sila. Kao takvo, može utjecati na promjene u poslovima. Ali, mi također moramo biti oprezni kako bi izbjegli pretjerano identificiranje s poslovima u kući koju Sunce zauzima. Naš ego i ponos mogu biti pretjerano razvijeni u tim područjima.

 

Sunce u prvoj kući

Ukoliko imate Sunce u prvoj kući natalne karte, to znači samouvjerenost. Vi se snažnom slikom predstavljate drugima. Možete ostaviti dojam – imate “prisutnost” – i Vi to znate. Najbolje ćete se osjećati kada date sve od sebe kako bi ostavili trag u svijetu, ali izbjegavajte opsjednutosti. Prihvatite da morate biti vođa ili inovator, ali budite oprezni s drugima.

 

Sunce u drugoj kući

Ako je Sunce u drugoj kući natalne karte, u Vama budi ponos na ono što posjedujete, i imate jak nagon za sigurnosti. Vi ste izdržljivi, a mrzite kada Vas drugi iznevjere. Izbjegavajte pretjerano identificiranje s onim što imate. Usredotočite se na dokazivanje svoje vrijednosti kroz Vaše jake sustave vrijednosti i svoju nevjerojatnu sposobnost da znate kako raditi s ljudima.

 

Sunce u trećoj kući

Sunce u trećoj kući natalne karte ukazuje kako Vam je potrebna aktivnost i promjena pejzaža često, ili se jednostavno osjećate nemirno. Vi ste ponosni na svoje mentalne spretnosti i Vaša prijateljstva. Možete se lako prilagoditi bilo kojem okruženju. Imate veliku potrebu da svoje znanje prenesete drugima. Vaša radoznalost je beskrajna.

 

Sunce u četvrtoj kući

Sunce u četvrtoj kući natalne karte ukazuje da Vi ulažetei velik dio svog ponosa i energije u Vaš osobni i privatni život, svoj dom i svoju obitelji. Privatnost je važna za Vas. Vi, naravno, štitite svoju obitelj, uključujući i svoju baštinu i Vaš osobni života. Izbjegavajte biti obrambeni dok radite, pokušajte izgraditi siguran temelj za sebe i ljude koje volite.

 

Sunce u petoj kući

Sunce u petoj kući natalne karte ukazuje na da želite biti zapaženi za jedinstvene i posebane kvalitete i svoju kreativnost. Vi ste najsretniji kada se izražavate na poseban način. Imate smisao za dramu i/ili sport. Vi ste ponosni na svoj stav prema životu.

 

Sunce u šestoj kući

Sunce u šestoj kući natalne karte znači da su rad koji radite, i usluge koje nudite su vrlo važni za Vaš osjećaj identiteta. Kako bi se osjećali dobro, morate biti zauzeti svakodnevnim aktivnostima. Usredotočite se na pronalaženje odgovarajućeg puta za izražavanje. Vi ste osjetljivi na kritike o poslu kojim se bavite, a najbolje radite kad možete stvoriti svoj vlastiti raspored. Pozitivne povratne informacije za usluge koje pružate su također važne za Vas, ali budite oprezni da ne pretjerate.

 

Sunce u sedmoj kući

Sunce u sedmoj kući natalne karte ukazuje na Vašu sposobnost pregovaranja i uspostavljanja sklada u odnosima. Važno je da imate partnera, jer se osjećate nepotpuno kad ste sami, i posebno ste osjetljivi na odbacivanje. Koristite svoje socijalne vještine i tražite miroljubive odnose s drugima, ali pokušajte da ne pretjerate s identificiranjem sa svojim partnerstvima.

 

Sunce u osmoj kući

Sunce u osmoj kući natalne karte znači da imate potrebu ići dalje ili dublje u životu. Želite doživjeti više, i Vaše želje su i snažne i intenzivne. Vama je teško pronaći zadovoljstvo u svakodnevnim, običnim događajima. Vi ste fascinirani onim što leži ispod površine i privlače Vas neistražena područja života.

 

Sunce u devetoj kući

Sunce u devetoj kući natalne karte odnosi se na Vašu želju da upoznate i razumijete svijet oko sebe. Imate visoke ideale i vidite ono što je na horizontu. Vi težite ići naprijed, a ponekad se možete činiti prilično nemirnim. Vi ste ponosni na svoje znanje i svoje morale. Vi ste tolerantni, avanturistički i znatiželjni, i želite vidjeti najbolje u ljudima i u životu.

 

Sunce u desetoj kući

Sunce u desetoj kući natalne karte Vas privlači ka cilju, uspjehu i postignućima. Ne volite da Vam drugi naređuju što raditi. Prepoznajte svoje ambicije i svoju potrebu za vlasti bez pretjerivanja. Tražite karijeru koja Vam omogućuje da upravljate.

 

Sunce u jedanaestoj kući

Sunce u jedanaestoj kući natalne karte ukazuje da ste Vi humanitarna osoba koja ima za cilj da se prema svima ophodi jednako. Želite biti jedinstveni i originalni, i činite sve najbolje da se izbjegnu pristranost i predrasude. Socijalni status je manje važan za Vas. Imate velike nade i ciljeve i magnetsku privlačnost, a ljudi osjete Vašu veliku toleranciju i otvorenost.

 

Sunce u dvanaestoj kući

Sunce u dvanaestoj kući ukazuje na Vašu potrebu da budete sami kako bi podigli svoju snagu. Vi želite izbjeći pažnju, a ako se nađete u javnoj ulozi, sakrivate svoje prave osjećaje. Samo nemojte se previše upuštati u osamu, kako ne bi previše odlutali od realnosti i svijeta u kome živite.

Tarot, astrologija, numerologija