Neptunov znak

Neptunov znakNeptunov znak polako vodi svaku generaciju u svoju sudbinu. Neptunov utjecaj seže dalje od običnih osjetila. Neptun se poigrava s iluzijama, fantazijama i snovimaNeptun nas vodi u dubine snova, vizija i mašte. Je li to stvarnost ili je to iluzija? Sa Neptunom, teško je reći. Osoba s istaknutim Neptunom može biti privučena misticizmu i duhovnoj potrazi. S negativne strane, Neptun može povući svoje sljedbenike u dubine droga, alkohola, obmane, hipohondrije i abnormalnosti. S pozitivne strane, Neptun je suosjećajan, i planet božanske ljubavi, za razliku od Venere koja predstavlja planet osobne ljubavi. Riječi koje opisuju Neptun su obmana, iluzija, san, psihička osjetljivost, ropstvomagla. Ako nema žrtvovanja, nema radosti. Neptun, kao i ljubav ne poznaje ograničenja ili granice. Neptun radi suptilno i vodi Vas u svijet misterija i tajni. U kom znaku se nalazio Neptun u trenutku Vašeg rođenja, možete vidjeti ovdje.

 

nearNeptun u Ovnu

Osobe s Neptunom u Ovnu su pune energije i znaju impresionirati druge. Njih jako privlači religija koja ima važnu ulogu u njihovom životu, ali u isto vrijeme mnogi s ovim znakom ne vjeruju u tradicionalnu religiju. Oni žele podići čovječanstvo na višu razinu postojanja, i to žele sprovesti mirnim načinima ili putem anarhističkih metoda. Oni se ne boje započeti projekt koji su smislili u svojoj mašti. Ali to im je slabost, jer upravo zbog svoje mašte mogu postati prevareni. Oni su dobri u otapanju barijera i mogu postići čudesne stvariNeptun u Ovnu donosi radikalne promjene u umjetnosti, književnosti i glazbi. Oni rade najbolje kada slijede svoje intuitivne impulse.

 

netauNeptun u Biku

Osobe s Neptunom u Biku su materijalno orijentirane. Oni su praktični, čak i kad sanjaju. Uni imaju sposobnost da prevladaju izazove, a često uspiju postiči više nego što su zamislili. Oni su ljubazni i nevjerojatni prijatelji. Oni cijene lijepe stvari i uživaju u umjetnosti i glazbi. Vole raditi na praktičnim projektima kao što su okoliš, mjesta za okupljanje i parkovi. Sve što oni dizajniraju je estetski lijepo. Oni samo razmišljaju o estetici i umjetnosti, metafizika ih ne interesira. Lako mogu odvojiti apstrakciju od realnosti, imaju dar da pretvore svoje riješi u dela.

 

negeNeptun u Blizancima

Neptun u Blizancima je svestran, posebno kada je u pitanju obrazovanje i komunikacija. Oni mogu imati idealiziran pogled na svijet. Njih je također lako prevariti, jer mogu postati zaslijepljeni svojim strastimaBlizanci Neptun je nadaren za paranormalne stvari, interesira ih okultizam, astrologija, proricanje sudbine i metafizika uopće. Oni su osjetljivi na vibracije u svojoj okolini. Mogu biti sjajni pisci ili ako idu u drugom smjeru sjajni matematičari ili mehaničari. Oni također mogu imati problema s koncentracijom. Imaju nemirne misli i u stanju su iskorištavati druge.

 

necaNeptun u Raku

Neptun u Raku sklon je idealiziranju svoje zemlje. Za njega je frustrirajuće vidjeti propuste koje političari prave. Oni obožavaju svoj dom i vrlo su ponosni na njihovu lijepu, veliku kuću. U svojem domu uživaju u kućanskim poslovima kao što je kuhanje. Hrana je važna za Rak Neptuna, a oni uživaju u pripremi ukusnih jela za svoju obitelj. Oni su slabi na slatko, što može stvoriti zdravstvene probleme ako nisu oprezni. Neptun u Raku voli djecu, obitelj i majčinstvo. Oni mogu imati nerealne ideje o tome što je stvarno obitelj. Jako im je teško priznati ako imaju problema u svojim odnosima. Oni će radije ignorirati problem. Emocionalno osjetljiv, Rak Neptun je pun empatije i pretjerano sentimentalan.

 

neleoNeptun u Lavu

Neptun u Lavu je kreativan i ima prirodni talent za zabavu, film, kazalište i modu. Oni imaju takav magnetizam da im ljudi jednostavno sami prilaze. Oni su blistavi i pretjerano idealistički. Lav Neptun je velikodušna i društvena osobaImaju umjetničke sposobnosti i uspješni su u svojim karijerama. Oni su savjesni i s drugima obično imaju uspješne odnose. Alternativno, oni mogu biti razočarani u ljubavi, mogu djelovati suviše impulzivno. Lav Neptun je obično popularan, ima mnogo sljedbenika. Njegova prirodna karizma utječe na ljude i oni mu se dive.

 

neviNeptun u Djevici

Neptun u Djevici brine o zdravlju i prehrani. Oni žele pomoći hraniti gladne i liječiti bolesne. Osobe s Neptunom u Djevici mogu podići svijest o zdravlju kod drugih, ali i sami postati hipohondri i previše i brinuti o svakoj klici i bolesti. Oni su zainteresirani za nešto novo što će liječiti druge, pogotovo ako ima mistične ili ne-fizičke aplikacije. Neptun u Djevici voli svoju obitelj i svoj dom. Oni sanjaju o danu kad će biti okruženi svojom djecom i unucima. Fizička sigurnost je važna za njih. Prirodni svijet je također važan Djevica Neptunu, jer tko zna kakve tajne zdravlja priroda čuva.

 

neliNeptun u Vagi

Kod osoba s Neptun u Vagi sve se vrti oko partnerstva. Oni žude za vezom, ali moraju naučiti što su kompromis i žrtva kako bi ta veza bila uspješna, zato će neki morati napraviti duboku unutarnju promjenu u svojoj svijesti. Vaga Neptun voli sklad u odnosima s drugimaOni mogu imati prekrasan odnos s nekom osobom na vrlo visokoj duhovnoj razini, ili s druge strane, to moože biti nekonvencionalna, tajna ili nezakonita veza. Znaju biti pretjerano emocionalni i ekstremni su idealisti. Uradili bi sve da mogu zaustaviti svaki rat na Zemlji. Naginju ka religiji i teško donose odluke. Lako ih je prevariti.

 

nescNeptun u Škorpionu

Neptun u Škorpionu se ne boji tamne strane života. Oni vole ezoteriju, mistično i okultno. Oni vide fizičke želje i seksualnost kao duhovno iskustvo koje je prihvatljivo. Često ispoljavaju interes za istočne filozofije i prakse. Škorpion Neptun je strastvene prirode u svemu što radi, i iznutra i izvana. Oni mogu postati zaintrigirani s religijom ili kultovima koji dijele njihova uvjerenja. Privlače ih paranormalne pojave. Oni moraju razgraničiti svoja uvjerenja. Moraju naučiti da ne vjeruju u nešto samo zato što se to može učiniti duboko i mistično. Oni istovremeno mogu biti i sebični i samopožrtvovani, što stvara unutarnji konflikt. Suočavanje s dubljim pitanjima može im pomoći u prevladavanju ovih konflikata.

 

nesaNeptun u Strijelcu

Neptun u Strijelcu je intuitivan i može imati paranormalne sposobnosti. Oni žele iskustva koja će proširiti njihova osjetila i duh. Oni imaju potencijal shvatiti značenje života na dubljoj razini. U isto vrijeme, oni mogu pretjerano osuđivati ljude i biti suviše emocionalni ili neodlučni. Oni su idealisti, vole velike ideje i obično uživaju u sportovima. Putovanja, religija, politika, filozofija i druženja s drugima poput njih donijeti će mnogo radosti osobi s Neptunom u Strijelcu. Oni su normalno tolerantni, ali ponekad su tako zaslijepljeni svojim idealima da ne mogu vidjeti stvarnost, ali imaju sposobnost da prevladaju ove izazove, ako su voljni da rade na tome.

 

necapNeptun u Jarcu

Neptun u Jarcu je rezerviran i profinjen, osobito u područjima koja se odnose na kontrolu, moć, slavu i uspjeh. Oni sanjaju o bogatstvu i moći, čak i ako ne znaju točno kako to postići. Oni mogu iskoristiti svoju maštu i ideje u praktične primjene i pretvoriti ih u novac. Jarac Neptun je ozbiljna osoba. Oni imaju sposobnost da se usredotoče na sve što se događa, tako da mogu riješiti sve probleme koji se pojave. Jako im je vazno da sve svoje projekte koje su započeli na kraju i završe. S druge strane, oni mogu težiti melankoliji, tajnama i obmanama i onda žele da se zatvore daleko od svijeta.

 

neaqNeptun u Vodenjaku

Neptun u Vodenjaku sanja o samostalnosti i slobodi. Oni mogu biti malo nekonvencionalni i idealistički. Oni su lojalni svojim prijateljima i njihovim uvjerenjima. Često su vrlo ekscentrični, osjetljivi i strastveni. Vodenjak Neptun voli ljude. On želi spasiti cijeli svijet od svih bolesti. Oni znaju kako zbližiti ljude, znaj kako uvesti nove tehnologije u posao i znaju kako podiči energiju na višu svijest. Vodenjak Neptun je prirodno human želi učiniti sve što može kako bi pomogao drugima. Religija nije velika stvar za osobe s Neptunom u Vodenjaku, prosto ih ne interesira, nisu ni vjernici ni skeptici. Modernizacija i tehnologija je ono što ih najviše privlači.

 

nepiNeptun u Ribama

Neptun u Ribama je nesebičan, on želi služiti drugima, pokušavajući ublažiti njihove fizičke i duhovne probleme. Oni mogu biti samopožrtvovani, osjetljivi i inspirativni. S druge strane, jako ovise o drugima, lakovjerni su i pasivni. Oni nisu prirodni vođe. Oni mogu imati problema s ovisnosti ako nisu dovoljno jaki da se drže podaljeOsobe s Neptunom u Ribama privlači misticizam i okultizamNeptun u Ribama voli umjetnost. Vole se izražavati kreativno u umjetnosti, glazbi ili drame. Oni će potrošiti ogromne količine vremena tražeći odgovore na ontološka pitanja o životu, ili u učenju o paranormalnim pojavama.


 

Povezani članci

Neptun

Retrogradni Neptun

Tranziti Neptuna

Neptun u kućama

Tarot, astrologija, numerologija