Zec i zapadnjačka astrologija

Zec i zapadnjačka astrologijaZec-Ovan

Ova dobrodušna osoba ugađa svojim prijateljima na sve moguće načine. To može dovesti do pretjerane nesebičnosti koja vodi do potpunog zanemarivanja vlastitih potreba.

Zec-Bik

Ovo je klasičan primjer ambiciozne poslovne osobe, koja je financijski osigurana i uvijek ima pričuvni plan za svaku situaciju. No pored toga nadarena je i za umjetnost.

Zec-Blizanci

Neobična kombinacija pomalo nestalnog Blizanca i potpuno solidnog Zeca. Unutrašnji konflikti ove dvostruke osobnosti mogu biti vrelo kreativnosti i domišljatosti.

Zec-Rak

Potpuno dostatan sam sebi. Najugodnije bi mu bilo na imanju u nekoj zabiti s par kokoši i ovaca. Ako bi netko i naišao, ova vrsta Zeca nježno bi ga izbacila van.

Zec-Lav

U savršeno zavodljivoj večernjoj haljini ili savršeno skrojenom smokingu, uzvišeno koračajući, ovaj Zec šeta između kazališta i kazina.

Zec-Vaga

Ova kombinacija promjenjivog je raspoloženja i budite sigurni da nikada neće priznati vlastitu pogrešku. Doduše, rijetko griješi, zahvaljujući svojoj superiornoj inteligenciji.

Zec-Škorpion

Ovoj osobi novac je izvanredno važan. Već u najranijoj dobi pokazuju sklonost ka klađenju i igrama na sreću, u kojima su uglavnom sretne ruke.

Zec-Strijelac

Melem za dušu, ove poprilično nesigurne osobe, je sunčanje u svjetlu reflektora. i u privatnom životu im je potrebno puno samodokazivanja.

Zec-Jarac

Sva djeca žele biti vozači Formule 1 ili astronauti, ali ovom čovjeku je moguće ostvariti dječje snove.

Zec-Vodenjak

Intelektualac među Zečevima. U školi poznat po neutaživoj žeđi za znanjem, studira u trku i postiže neslućeni poslovni uspjeh. Obiteljski život nije visoko na listi prioriteta.

Zec-Ribe

Poslovni umjetnik. Najradije sve stvari preuzima u svoje ruke, a svestranost im omogućava bezbrižan život.

Tarot, astrologija, numerologija