Skidanje uroka svetom vodom

22730_WSkidanje uroka svetom vodom nije ništa novo i nepoznato. Sveta voda poznata je u religiji poput kršćanstva. Koristi se stoljećima u liturgijskim ceremonijama i blagoslovima. Čovjek se sa svetom vodom najčešće susretne već u ranom djetinjstvu prilikom krštenja. Uz svetu vodu odrasta i sa svetom vodom odlazi u grob. Sveta voda ima veliki značaj u zaštiti od uroka i negativne energije što znači da bismo ju trebali koristiti svaki dan.

Postoje razni rituali u kojima se u svetu vodu stavlja sol ili žeravica nakon čega se osoba uz molitvu polijeva po tijelu. Ovi načini skidanja uroka svetom vodom najčešće dolaze usmenom predajom od naših baka i prabaka. Za zaštitu od uroka bitno je znati kako se koristiti svetom vodom. Da biste vodu posvetili potrebno je otići u crkvu na misu. Kada donesete vodu u stan ili koću najgore što možete napraviti je to da ju ostavite negdje u vitrini. Ova voda je blagoslovljena i njen zadatak je da vas štiti. Ono što morate svakodnevno raditi je koristiti svetu vodu u dnevnim aktivnostima. Poškropite njome sve što vidite, stvari, biljke, životinje, pa čak i svoj automobil, bicikl.

Prije svake čaše vode ili obroka stavite također malo svete vode, nosite ju u malenoj bočici oko vrata, u džepu. Neka vas prati u stopu. Svetu vodu najviše je potrebno koristiti tamo gdje smatrate da ima negativne energija i zla, blizu loših osoba i u određenim dijelovima prostorije u kojima se ne osjećate sigurno.

Ako niste sigurni da pravilno možete izvesti obred bolje se obratite stručnjacima i nazovite naš broj telefona kako bismo vam pomogli u otklanjanju uroka.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.