Skidanje uroka olovom

Skidanje uroka olovomSkidanje uroka olovom je snažna tehnika uklanjanja uroka koja dolazi iz Turske. Najčešće ju izvode žene, a zbog svoje opasnosti danas se slabo prakticira. Ovo je vrlo jednostavan postupak kod kojeg ako ne pazite može doći do ozbiljnih posljedica. Također se smatra kako je ovo i duhovna metoda koja se stoljećima prenosi s koljena na koljeno. Bazira se na pretakanju otopljenog olova u vodu. Svakoj osobi se olovo 3 puta prelijeva iznad glave, na prsa i na koljena gdje se pritom formiraju razni oblici ljudi, životinja, stvari, biljaka … Na osnovu tih oblika utvrđuje se urok i način na koji će se on ukloniti. Pretakanje olova pomaže u otklanjanju nesanica, strahova, tjeskobe, bolova i drugih fizičkih i psihičkih promjena koje su vidljive na osobi koju je zahvatio urok.

Kada se izvodi skidanje uroka olovom važno je da olovo ostane u komadu, ne smije se preliti. Tijekom obreda se izvodi kratka molitva nakon koje slijedi završni čin. Osoba glavu prekriva crvenom krpom te stavlja ruke na leđa. Posuda s vodom stavlja se pored glave i u nju se ulijeva otopljeno olovo. Postupak se ponavlja 3 puta na svakom od dijelova tijela (glava, prsa, koljena). Prilikom obreda morate paziti na količinu toksičnih para koje se stvaraju u kombinaciji s vrućim željezom i vodom, ako pretjerate osoba može imati ozbiljne posljedice.

Na samom kraju rituala jedan dio olova osoba uzima sebi doma gdje ju drži 2 tjedna. Nakon što prođe određeno vrijeme olovo se baca na mjesto gdje da nitko neće naći. Najčešće u rijeku.

Ako niste sigurni da pravilno možete izvesti obred bolje se obratite stručnjacima i nazovite naš broj telefona kako bismo vam pomogli u otklanjanju uroka.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.