Broj životnog puta 5

Broj životnog puta 5Osobe koje imaju broj životnog puta 5 žele se osjećati slobodnima. Vole putovati, proživljavati avanture i upoznavati nove ljude. Znatiželjne su, ponekad i previše, i teže stjecanju životnog iskustva. Vole biti uključene u nekoliko stvari u isto vrijeme. Lako stvaraju prijateljstva, imaju izvanredne komunikacijske sposobnosti i nevjerojatnu sposobnost motivirati druge.

Ove se osobe se dobro snalaze u promjenjivim okolnostima i lako se prilagođavaju na nepoznatu okolinu. Vole promjenu, nove stvari i nove poglede. Mogu savladati gotovo svaki zadatak, iako baš i nisu najučinkovitiji u onim zadacima koji zahtijevaju dugotrajnu koncentraciju i pažnju. Uspješne su u stvaranju kontakata s mnogo različitih ljudi, ili u upravljanju grupom ljudi kako bi se postigao neki cilj. Njima je važno povezati se s ljudima sličnog karaktera, a izbjegavati suviše ozbiljne i zahtijevajuće ljude. Važno im je također da pronađu posao koji im može ponuditi izazovne radne zadatke umjesto svakodnevne rutine. Oni su najbolji u odnosima s drugim ljudima, ali važno je da imaju slobodu izraziti sebe s vremena na vrijem. Zbog njihove univerzalnosti, osobe životnog puta 5 često su okosnica grupi njihovih prijatelja, razumijevajući potrebe svih i nalazeći zajednički jezik sa svima.

Obično im zna nedostajati discipline i reda. Također mogu biti impulzivne, radeći ili izražavajući stvari zbog kojih im je kasnije žao. Ponekad nemogu odgovarajuće kontrolirati svoju potrebu za slobodom i avanturama što može dovesti do raznih eksperimentiranja, prekomjernog uživanja u hrani, alkoholu ili seksu. Osobe ovog životnog puta su senzualne i žele probati sve u životu. Seksualna iskustva, hrana ili druga senzorna iskustva su ključne za njihovo zadovoljstvo životom. Teško im se prepustiti jednom ljubavnom odnosu, međutim, kada to učine jako su vjerne.

One posjeduju raznovrsne talente i sposobnosti. Ipak, ključ njihovog uspjeha su disciplina i naporan rad. Bez toga mnogi zadaci koje započnu mogli bi ostati nedovršeni, a oni bi mogli propustiti prave plodove svog rada. Ove osobe trebaju iskusiti život kako bi shvatile što žele, stoga se ne bi se trebale žuriti s izborom karijere. Njihov izazov je naučiti pravo značenje slobode. U njihovom životu promjena je konstantna.

One žude za slobodom i samozapošljavanje im je jako privlačno. Izazov je da se smjeste u jednom području i dovoljno razviju svoje sposobnosti kako bi mogle zaraditi za život i steći uspjeh. Jednom kada nađu svoj cilj, motivacija i inspiracija kojom opskrbljuju druge donijet će im mnogo toga zauzvrat, a njihovi prijatelji i kolege podupirati će njihov put do uspjeha.

Poznati predstavnici:

Charles Darwin (12.2.1809), Abraham Lincoln (12.2.1809), Marlene Dietrich (27.10 1901), Theodore Roosevelt (27.10.1858), Franklin D. Roosevelt (30.1.1882), Friedrich Engels (28.9. 1820), Angelina Jolie, Selena Gomez, Beyonce Knowles, Jay-Z, Jon Bon Jovi, Tina Turner, Mick Jagger

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.