Broj životnog puta 11

Broj životnog puta 11Broj životnog puta 11 predstavlja instinkt i najintuitivniji je od svih bojeva. On označava povezanost s podsvijesti, s nekim osjećajem i znanjem bez racionalnosti. Jedanaest ima sve kvalitete dvojke (jer je 1+1=2), koje uravnotežuju njene negativne strane kao što su anksioznost i sramežljivost, kvalitetama kao što su karizma i inspriracija.

Jedanaestica je jako moćna i sposobna za velike stvari, ali isto tako može biti samo-sabotirajuća. Ona mora biti usmjerena na jako specifičan, konkretan cilj jer u suprotnom osjeća anksioznost i strah.

Glavni fokus ovog životnog puta je prosvjetljenje. Ovaj broj je povezan s duhovnom osvještenošću. Kao jedan od dva master broja, 11 ima razumijevanje i znanja izvan dohvata drugih. Stav prema životu onih koji imaju taj životni put je ekstreman, ekstremno intuitivan, avangardan, idealistički, vizionarski, i kulturan. Ove krajnosti zanimljivom, ili barem neobičnom, osobom koja može mnogo ponuditi društvu.

Osobu životnog puta 11 je duboki mislioc zainteresiran za razumijevanje mnogih životnih misterija i drugih zanimljivih aspekata. Njihov inventivni um i širokoumni pogledi će im omogućiti da uspiju u životu u bilo kojem broju pothvata. Oni najbolje mogu služiti društvu, a u tim nastojanjima koriste svoje vještine savjetovanja i vođenja. Velik dio njihovog idealizma je orijentiran prema ljudima i prilično su humanitarni po prirodi. Mogu očekivati mnogo od sebe i onih s kojima su bliski.

Znaju imati široke promjene raspoloženja, između depresije i ushićenja. vjerojatno je i da će imati problema s donošenjem odluka. Postoji tendencija da osjećaju nelagodu i nezadovoljstvo postignućima i osobnim napredkom u životu. Njihove grandiozne sheme obično imaju smisla, ali mogu sići s puta i biti vrlo nepraktični. Često nisu u stanju razlikovati između mašte i stvarnosti, i više bi ih se moglo opisati kao sanjare nego kao izvršitelje. Ovo je broj vjere i uvelike je povezan s vidovnjačkim i proročkim sposobnostima.

Ako imate ovaj master broj na svojoj numerološkoj karti, iskoristite ga i koristite za stvaranje osobne snage i duhovnog napredka. Nemojte nijekati svoje instinkte, dopustite da Vas unutarnji glas gura prema rastu i stabilnosti.

Tarot, astrologija, numerologija