Broj ekspresije 22

Broj ekspresije 22Ako je Vaš broj ekspresije 22, Vaš najveći san je ostaviti neki trag na civilizaciju. Ne postoji ograničenje za ono što ste sposobni, niti za ono što sanjate uraditi. Imate velike liderske sposobnosti.
Osobe s brojem 22 imaju priliku za skok u drugu dimenziju u kojoj je dan “duži”, i gdje je njihova sposobnost još veća, u kojoj želja za uslugu čovječanstvu prevazilazi sve granice nečijeg života. Međutim, ove osobe mogu odoljeti velikim rizicima koje broj 22 predstavlja, što može uzrokovati frustracije, jer se osjećaju predodrijeđenim na veće stvari. Ipak, Vaše šanse za uspjeh su dobre, čak i kad ste ograničili svoje napore.

Baš kao i broj 11, ovo je ili sretan, ili nesretan broj. Osobe rođene pod tim brojem krasi dobroćudnost i sklonost sanjarenju, te zbog svoje lepršavosti i nepraktičnosti često završe u ulozi žrtve na kraju. Nerijetko su okruženi neiskrenim prijateljima koji im podmeću. Zbog takvih nesretnih okolnosti padaju u depresiju i mračna raspoloženja.

Ove osobe krasi humanost i tolerantnost prema drugom ljudima, one su vrlo prijaznog i ugodnog karaktera. Nezavisne su od drugih, često su ekscentričnih i nekonvencionalnih zamisli i ideja. Znaju kritizirati druge i uviđati njihove mane i pogreške, ali zato vlastite greške teško priznaju. Veoma su analitični i već pri prvom dojmu ‘sude’ i stvaraju mišljenje o nekome koje je nerijetko točno.

Broj 22 je broj mudrosti, ove osobe nose pomalo od svih kvaliteta prethodnih brojeva. Njihove mane su nepredvidljivost u ponašanju i odlukama, buntovnost i nerealnost.

Dobro se slažu s osobama broja 1, a loše s osobama pod brojem 4 i 8.

Tarot, astrologija, numerologija