Broj ekspresije

purple_flower_abstract_png_by_hanabell1-d6jxl8xBroj ekspresije označava prirodne snage i slabosti koje su vam dane u vrijeme rođenja. Često se naziva i broj sudbine, jer cilja na vaš cilj u životu. Ovaj broj je osnova na kojoj životni put može procvjetati. Broj ekspresije se temelji na brojevima koji odgovaraju slovima vašeg punog imena, i otkriva talente i sposobnosti koje ste dobili pri rođenju.

A B C Č Ć D Đ E
F G H I J K L LJ M
N NJ O P R S Š T U
V Z Ž X Y W Q
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Napišite ime i prezime, a za udate žene treba napisati djevojačko prezime. Označite brojevima slova Vašega imena prateći prikazanu tablicu. Zbrojite brojeve vašeg imena i smanjite ga na jednu znamenku. Učinite isto za svoje srednje ime ukoliko ga imate. I na kraju zbrojite brojeve Vašeg prezimena. Konačno, dobijena tri broja zbrojite kako bi dobili broj ekspresije. Ukoliko je konačan zbir broj 11 ili 22 (master brojevi), nemojte ga dalje smanjivati. Pokazaćemo Vam na slijedećem primjeru kako da izračunate Vaš broj ekspresije.

Na primjer, imamo ime i prezime Tom Cruise kojemu dodjeljujemo brojeve iz gore navedene tablice

T O M C R U I S E

8 3 9   3 5 9 4 6 9

Zbrajamo brojeve iz imena i dobivamo zbir: 8+3+9=20

Isto uradimo sa prezimenom: 3+5+9+4+6+9=36

Zatim konačne brojeve imena i prezimena zbrojimo 20+36=56. Vidimo da broj 56 daje 11 kada se zbroji te ga dalje ne smanjujemo: 5+6=11. Dakle, dobili smo broj ekspresije i on iznosi 11.

Tarot, astrologija, numerologija