Vaša vila čuvarka

Vile su prisutne u svim mitologijama i odgovorne su za bezbroj stvari. One su čarobna stvorenja, sposobne za čuda i magiju. Ako ste dosada mislili da Vas štiti samo anđeo čuvar, trebate znati da imate i svoju vilu koja je uz Vas od trenutka rođenja i pomaže Vam u teškim situacijama.

Paradise – 10. ožujak – 25. travanj

fairy01U trenutku rođenja Vas je pogledala ta snažna i strastvena vila te rekla: Čuvat ću te i kada se budeš nalazio u najtežim životnim situacijama, i kada te bude okruživala velika tama, možeš se osloniti na mene. Pomaže Vam da budete ambiciozni, strastveni i lijepi, a pozitivnim zračenjem rušiti sve zidove pred sobom. Pripadnike suprotnog spola vrtite oko malog prsta svojim entuzijazmom i veselošću!

Vivian – 26. travanj – 29. svibanj

fairy02Osjećajnost i ljubaznost zrači iz Vas i to doslovno kada ste prvi put zaplakali. Plačete li? Kada Vas čuva ova vila na čudesan način možete se i smijati kad se rodite. Čeka Vas sretan i lijep život ako to ovisi od tvoje vile, a snaga za životom i radost Vas nikada neće napustiti. Vivian pomaže da na svome putu sretnete iskrene partnere i da usavršite svoju kreativnost do razine umjetnosti.

Melior – 30. svibanj – 6 lipanj

fairy03Ona je Vaša vila sreće i radosti, jako ste sretnu ako Vas ona čuva! Čak Vam i tajnu vječne mladosti može šapnuti uz čiju pomoć ćete uvijek biti energični i fiti. Izuzetnog ste intelekta i ako pronađete zajedničku duševnu vezu, pomoću toga ćete moći biti ispješni na svakom životnom polju. Do ostvarivanja ciljeva vodi Vas putem na kojem ste okruženi sitnim čudima. Znate li pratiti njene znakove?

Melisina 7. lipanj – 20. kolovoz

fairy04Ona je vila iskrene ljubavi koju će Vam usaditi u srce. Zahvaljujući njoj su Vam draga djeca i životinje. Usađuje Vam snagu iscjeljenja boli i nedaća i preko nje ste i Vi sposobni na čuda. Pomaže Vam da stvorite čudesan i kreativan svijet pun detalja koji Vam ukazuju da Vas ona čuva.

 

Morgan 21. kolovoz – 13. rujan

fairy05Ostvarivač velikih planova Vas je pogledao pri rođenju, uzeo Vas pod svoju zaštitu jer je vidio u Vama nešto posebno. Njemu možete biti zahvalani za dostojanstveno i plemenito srce i što uvijek nađete rješenje za sve probleme. Ponekad Vam šapne poruku ili ju sakrije u snu ,ali ako ste oprezani, uvijek ćete zapaziti njegove poruke. Uz njegovu pomoć nećete biti samo mudra nego i plemenita duša, a zbog toga će Vas okolina iznimno poštovati.

Holda 14. rujan – 29. listopad

fairy06Ona je vila dobrih mogućnosti koja Vam u sudbinu na svom tajnom jeziku urezuje uspjeh i sreću. U biti što god započeli ako Vas njen blagoslov prati, tada ćete sve nade i želje s lakoćom ostvariti. Radujte se jer Vas je od samog rođenja zaokružila svojom magičnom energijom te i u najtežim situacijama uvijek pronađete sklad. I ljepotu ste od nje dobili, a koja Vam je najprirodnije blago na svijetu te zračite unutrašnjom dobrotom. Vila Holda se bori protiv nepravde i njenu sposobnost i Vi možete s lakoćom steći.

Estrella 30. listopad – 5. prosinac

fairy08Estrella je mala vatrena vila koja donosi sreću u ljubavi i na svim životnim poljima. Uz nju ćete uvijek biti sposobni ponovno se roditi u ovom svijetu i najviše od sebe dati. Za Vas pa da i ne postoje problemi, već samo rješenja jer na Vas gleda Vaša vila. Nepokolebljiva volja, neizmjerna hrabrost je razlog da Vas ona čuva i budnoga i u snovima!

 

Glasting 6. prosinac – 10. siječanj

fairy09Ona je vila samopoznaje i optimizma te zahvaljujući njoj posedujete veliki entuzijazam i radoznalost. Njen zadatak je da Vam na lice izmami osmijeh od samog rođenja. Zbog nje volite velika putovanja, a koje ne znače samo da stignete iz jedne točke do druge, već da tijekom istih naučite nešto i to znanje će Vas odvesti do najdublje samopoznaje. A tek tada ćete otkriti sve čudesne moći koje je vila Glasting vidjela u Vama kada Vas je počela čuvati.

Ariel 11. siječanj – 4. veljača

fairy10Vila kreativnosti koja Vam usađuje predivne moći. Stoga, gdje god otišli, ostavit ćete trag u svijetu. Osim talenata šalje Vam i nevjerojatne snove u svakoj fazi života, a koji nose poruke iz drugog svijeta ili su pak vezani za izvršenje Vašeg sudbinskog zadatka. Sigurno je da ćete iskusiti puno čuda tijekom svoga života, a koji ponekada otkrivaju istinitosti nad nekim stvarima zbog čega ćete imati osjećaj da Vam je obveza pomoći drugima.

Selkie 5. veljača – 9. ožujak

fairy11Vas čuva vila sreće i harmonije. Svaka Vaša želja koju joj uputite će biti blagoslovljena jer njena želja je Vaša sreća. Usudite se slobodno poželiti nešto veliko jer zbog svoje skromnosti prihvaćate bilo što, ali trebate ponekad i na sebe misliti kako bi Vaše spiritualne moći došli do izražaja. Čeka Vas veliki plus u životu, a koji jedino uz pomoć vile Selkie vile možete otkriti jer je riječ o posebnom čudu!

Tarot, astrologija, numerologija