Magija po danima u tjednu

Magični dani stvaraju sklad tijekom rituala i povećavaju snagu. Dani su općenito povezani sa utjecajem Sunca, Mjeseca i pet planeta.

Ponedjeljak

mondayje povezan sa Mjesecom a boja mu je bijela, srebrna, siva i biserna. Ponedljeljak je najbolje vrijeme kad se bavimo pitanjima kao što su psihička istraživanja, psihologija, snovi, astralna putovanja, tajne žena, reinkarnacija, kratki izleti, djeca, zabrinutost, emocije, magija, duhovnost, čistoću, zaštita, istina, meditacija, mir, iskrenost, pravosuđe, sumnje, strahovi.

 

Utorak

tuesdayje povezan sa Marsom i boja mu je crvena, roza i narančasta. Utorak je najbolje vrijeme za strast, partnerstva, hrabrost, akciju, energiju, svađu, agresiju, seksualnost, fizičku energiju, kupovinu, prodaju, vrtlarstvo, obrađivanje drveća, kirurgiju, lov i nove početke.

 

Srijeda

wednesdayje povezana sa Merkurom i boja je purpurna, ružičasta i srebrna. Srijeda je najbolja za mudrost, iscijeljenja, komunikaciju, inteligenciju, obrazovanje, dopisivanje, telefonske pozive, računala, poruke, potpisivanje ugovora, za braću i sestre, računovodstvo, kritike, glazbu, novinarstvo, umjetnost, strane jezike, prijateljstva i astrologiju.

 

Četvrtak

thursdayje povezan sa Jupiterom i boja mu je plava. Četvrtak se bavi pitanjima za posao, kockanje, logiku, socijalna pitanja, politickom moći, materijalnim bogatstvom, obrazovanjem, dalekim putovanjima, religijom, filozofijom, predviđanjem, promidžbom, srećom, rastom, sportom, konjima, zakonom, istraživanjem, liječnicima, čitanjem i studiranjem.

 

Petak

fridayje povezan s Venerom a boja mu je zelena, roza i bijela. Petak se bavi pitanjima o romantičnoj ljubavi, prijateljstvu, ljepoti, srodnim dučama, umjetničkim sposobnostima, ljubavi, partnerstvu, zajedništvu, luksuzu, društvenim djelatnostima, braku, uređenju, kozmetičarima, kiropraktičarima, plesačima, poklonima, vrtlarstvu, dizajnom, biljnom magijom,srećom, plodnošću, tjelesnim iscjeljenjem, ravnotežom, prosperitetom, vezama i uspjehom.

 

Subota

saturdayje povezana sa Saturnom a boje su crna, siva, crvena i bijela. Subota je najbolje vrijeme da se bavimo stvarima kao sto su strpljenje, stabilnost, neutralizacijama, imovinskom  koristi, zaštitom, karmom, smrću, stvarnošću, zakonima društva, ograničenjem, preprekama, testovima, ručnim radovima, nekretninama, stomatologijom, kostima, zubima, radovima na farmi, žrtvom, rastavom, pravdom, protiv kriminala, novčanim pitanjima, dugovima, financiranjem, otkrićima, transformacijama i odnosima sa starijim osobama.

Nedjelja

sundayje povezana sa Suncem a boja je žuta, zlatna i narančasta. Nedjelja je najbolje vrijeme kad želimo raditi na zdravlju, uspjehu, karijeri, financijama, zabavi, tijelu. Također se koristi za fizičku snagu, liječenje energijom i proricanje.

Tarot, astrologija, numerologija