Magija za priljev novca

Magija za priljev novcaMagija novca

Ukoliko želite privući novac u svoj život, bijela magija ima jedan od mnogobrojnih rituala kojim možete privući dobru energiju za priljev novca:

Ovaj ritual traje nedjelju dana. Prve večeri uzmite srebrnu zdjelu (ili posudu boje srebra), dvije zelene svijeće i šaku novčića. Zapalite svijeće, uzmite ih u ruke, gledajte u posudu i zamišljajte kako se puni novcem koji se polako presipa. Zatim svijeće stavite pored posude s lijeve i desne strane, pa oko nje polako, ukrug, u smjeru kazaljke na satu, ređajte novčiće izgovarajući rečenicu:

“Sjajni novac teče, dolazi mi u izobilju i svakim danom se umnožava”.

Ovu rečenicu izgovoriti sedam puta prije nego sto posljednji novčić stavite u krug. Ugasiti svijeće, a zdjelu postavite na vidno mjesto u kući. Svaki put kada prolazite pored nje, ubacite po jedan novčić. Sutradan ispraznite novčiće iz zdjele i ponovite ritual (koristiti iste kovanice), koji se zavrsava sedmog dana, ali činiju nemojte micati. Povremeno u nju ubacite kovanice i povremeno je praznite kako bi bijela magija i njezina djelovanja bila potpuna. Ovim ritualom stvara se energija bogatstva koja će ga i privući.


Prizivanje novca

U noći punog Mjeseca napuniti zdjelu vodom, a potom u nju ubaciti srebrni novčić. Stanite pored prozora tako da Mjesečeva svjetlost pada na vodu. Lijevom rukom držite zdjelu, a desnom lagano kružite po vodi u smjeru kazaljke na satu izgovarajući:

“Lijepa boginjo Mjeseca, donesi mi svoje bogatstvo i brzo mi napuni ruke srebrom i zlatom. Sve što mi daješ moj novčanik može primiti “.

Bajalicu ponovite tri puta, vodu prospiti na zemlju, a novčić vratite u novčanik i potrošite ga prvom prilikom, kako bi bijela magija i njezin uspjeh bili zgarantovani.


Čarolija za novac

img_0739Ova čarolija se može izvesti u svakom trenutku, bez obzira na doba dana ili Mjesečevu fazu. Potrebno je uzeti dvije svijeće – bijelu – simbol osobe koja izvodi čaroliju i zelenu – simbol novca. Nacrtajte traku i podijelite je na devet polja; bijelu svijeću postavite na prvo, a zelenu na posljednje polje. Zapalite svijeće i izgovoriti bajalicu:

“Dođite mi slatke pare, lako iu izobilju, jer mi ništa ne stoji na putu do želje. Prihvaćam svaku paru i trošim ih s radošću, jer će novac uvijek dolaziti “.

Sutradan opet zapalite svijeće, izgovoriti bajalicu i pomaknite bijelu svijeću za jedno polje. Ritual ponavljajte svakodnevno, sve dok bijela svijeća ne uđe u isto polje sa zelenom. Na taj način će vam bijela magija pomoći da dođete do željenog bogatstva.


Magija za brz priljev novca

Ovdje je opisana jednostavana i bezopasna čarolija koju možete primjeniti i u vrlo kratkom roku dobiti rezultat – koji će definitivno pojačati vašu vjeru u moć magije i buduće čarolije. Ovo je stara čarolija za početnike koja je učinila čuda za mnoge.

Potrebno:
– Kovanice svih veličina (5 kuna, 2, 1, 50 lipa, 20, 10, 5)
– Osušeni kukuruz (plod, list)
– Sjeme sezama
– Cimet u štapiću
– Klinčić – začin
– Piment (najgvirc), jamajkanski papar
– Kikiriki
– Boca, staklenka
– Zelena svijeća

gold-876x657Prostor pripremite za rad incensom za privlačenje novca. Otvorite magični krug, ubacujte sastojke u bocu jedan po jedan i razmišljajte o realnim načinima na koje možete doći do novca. Zamišljajte da novac dolazi k vama u najkraćem mogućem roku. Kad ste sve sastojke stavili u bocu protresite je 5 puta i izgovorite:

“Nek mi ova magična boca, donese puno, puno, puno novca. Nek je novca puna ruka što zaželim imam bez muka. Ja te zovem dođi, dođi, dođi, novcu dragi u moj džep sada pođi.”

Zatvorite krug. Bocu držite na mjestu gdje obično držite novac. Kad je čarolija napravljena “pustite je”, nemojte o njoj razmišljati ili se pitati da li će djelovati. To je potrebno učiniti da se energija koja je poslana u svemir ne bi vračala k vama kad o njoj razmišljate. Samo vjerujte da će čarolija djelovati i nastavite sa svakodnevnim životom.


Ritual za privlačenje novca

Zapalite jednu zelenu svijeću
Zapišite olovkom na zeleni papir, šta bi ste voljeli ostvariti ( pr. sva dugovanja da otplaćujem u roku. Živim u bogatstvu i bez briga. Ispunjavam sve svoje potrebe. Imam toliko para koliko mi je potrebno.)
Zamotajte papir i svežite ga zelenim koncem.
Stavite jednu kovanicu pored svijeće i zamotanog papira.
Koncentrirajte se na cilj ili zamislite da ste već dobili, ostvarili ste cilj (vidi  mantru magije za novac)
Kada svijeća izgori, papir držite uvijek kod sebe, a kovanicu smjestite među odjeću  u ormar. Njegovo  vibriranje će proći kroz kuću i odjeću koju nosite.
Ostatke svijeće sklonite, ali ne bacajte.
Sve više mislite o tome “ što želim, to je već moje”

Mantra magije novca (to trebaizgovarati  dok odrađujete gore navedeni ritual):

Uvijek privlačim za sebe važne stvari i koristim ih sa uspjehom. Želje  brzo i lako ostvarim, sve se uvijek odvija kako ja volim i želim. Koliko god novca dam, više mi se vraća nazad. Ja kontroliram i određujem svoju sudbinu,  sve što se događa u mom životu. Zbog toga iz dana u dan sve više para imam, sve sam bogatiji i zbog toga se osjećam bolje. I to je tako, jer ja tako želim.

Tarot, astrologija, numerologija