Zaštitna moć kristala

Zaštitna moć kristala

Kristali su od davnina poznati po svom blagotvornom djelovanju. Oni štite osobu od negativnih energija i bolesti, balansiraju energetsko polje, kao i čakre.

Ahat – stabilizira auru i odstranjuje negativnu energiju.

Ametist – štiti od trovanja i uroka.

Crni oniks – daje podršku kod teškog mentalnog ili fizičkog stresa. Daje samokontrolu, potiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Crni turmalin – štiti od zračenja mobitela, radijacije, natčulnih napada, vračanja, uroka i negativnih energija svih vrsta.

Čaroit – pretvara negativnu energiju u pozitivnu, a nezdravost pretvara u zdravlje. Oslobađa od dubokih strahova. Prevazilazi nesanicu i pruža djeci miran san.

energy-healing-crystalDijamant – smatra se najmoćnijom amajlijom. Simbol je sreće. Vjeruje se da otklanja svaki negativan utjecaj ako se nosi na lijevoj strani tijela, do kože.

Hematit – oslobađa prostor i drugo kamenje od magnetskih blokada i loših utjecaja. Potiče hrabrost i štiti od opasnosti, posebno u ratu.

Hrizopras – vjeruje se da štiti od uroka i donosi osjećaj sigurnosti i povjerenja.

Jantar – moćan je iscjelitelj i pročišćivač koji izvlači nezdravost iz tijela. Može pomoći pri savladavanju suicidnih i depresivnih sklonosti. Idealna je zaštita je od bolesti.

Lepidolit – čisti elektromagnetsko zagađenje. Koristan je za smanjenje stresa i depresije. Oslobađa od tuđih utjecaja i donosi duboko emotivno iscjeljenje.

Malahit – štiti od negativnih energija.

Opsidijan pahuljica – Ovo je kamen čistoće, koji daje ravnotežu tijelu, umu i duhu.Pomaže prepoznati pogrešno razmišljanje, potiče smirenost i unutarnji fokus.

Ametyst11Peridot – je kamen koji štiti auru. Oslobađa od vanjskih utjecaja i pomaže u pronalaženju svojih viših energija. Otklanja depresiju i potiče dobre misli. On je snažan pročišćivač, čisti otrove na svim razinama, kao i um.

Pirit – oslobađa od blokada i strahova, unosi snagu i postojanost.

Sardoniks – kamen snage i zaštite, potiče ispravno ponašanje. Upija negativnost, pročišćava, stimulira na pozitivne stvari.

Selenit – daje ozdravljenje, štiti nas od negativnih utjecaja na mentalnom planu. Također, štiti od epilepsije.

Sugilit – dovodi u sklad sve čakre. Izvlači negativu energiju i pruža potporu, usmjeravajući ljekovitu energiju u tijelo, um i duh. Ublažava žalost, tugu, strah i stimulira pozitivne misli i može ublažiti očaj.

Tigrovo oko – djeluje antidepresivno, pojačava životnu energiju i volju. Dobro utječe na živčani sustav, smiruje psiho-mentalni nivo, misli i osjećaje.

Tirkiz – poznat je kao kamena sreće. Ovo je kamen koji štiti i koristi se kao talisman. Kao kamen ravnoteže psihi daje snagu i sigurnost. Vjeruje se da obuzdava osobu od svađe.

Topaz – ovaj potiče sreću u ljubavi i odlična je amajlija protiv uroka.

Tarot, astrologija, numerologija