Unakit

Unakite-002Izgled – često mali kotrljan kamen.

Boja – Zelenoružičasta

Izvor – SAD, Meksiko, Južna Afrika

Osobine – Unakit je kamen vizije. Usklađuje emocije s duhovnošću. Kad se stavi na treće oko, otvara ga i potiče vizualizaciju i proročke vizije. Ovaj kamen također pruža uzemljenje kada je to potrebno i može biti korisan nakon meditacije i natčulnog rada. Kad se nalazi u okruženju, bilo kao veliki komad ili nekoliko kamenčića u posudi, unakit donosi smirenu, blagu energiju i može poništiti djelovanje elektromagnetnog zagađenja televizora, ako se stavi na njega ili u blizinu.

Unakite-003Unakit olakšava ponovno rođenje, rasvjetljava i integrira uvide iz prošlosti o uzroku blokada i polako otpušta uzroke koji sprečavaju duhovni i psihološki rast. U liječenju prošlih života je korisan za vraćanje do uzroka problema i njegovo preobražavanje. U ovu svrhu, unakit se takoder može držati ili staviti na treće oko. Bez obzira ne to da li se bolest pojavila u dalekoj ili bliskoj prošlosti, unakit dopire do korjenskog uzroka, na bilo kojem nivou i iznosi ga na površinu da bi se mogao transformirati.

Liječenje – Unakit pomaže tijekom rekonvalescencije i oporavka od ozbiljnijih bolesti. Utječe na reproduktivni sustav, potpomaže zdravu trudnoću i rast kožnog tkiva i kose.

Položaj – Staviti gdje odgovara ili nanositi u obliku eliksira.

Tarot, astrologija, numerologija