Zmaj ljubav

Slaganje Zmaja s drugim znakovima

Zmaj ljubavZmajevi su samoljubivi više od svih ostalih znakova. Najbolje se osjećaju u društvu nekritičnih obožavatelja.

Odličan primjer za to je Zec. On je sretan kada Zmaj na kraju dana dođe kući i donese novce za uzdržavanje obitelji. K tomu rado i obilno dijeli komplimente svom blistavom Zmaju.

Totalna suprotnost je Pas. Psi su vrlo samozatajni, a pored enormne količine Zmajevog samoisticanja postaju zavidni i stavljaju mu na znanje da nitko ne može biti tako odličan, kao što Zmaj sebe prikazuje.

Kombinacija dva Zmaja vrlo je eksplozivna. Razlog tomu je to što jedan u drugom prepoznaju teatralnu pompu bez pokrića i ne žele se podčiniti partneru.

Bivolu i Zmaju zajednička crta je to što oboje vole svirati prvu violinu. U kratkotrajnoj avanturi to može biti vrlo uzbudljivo, ali za brak je pravi otrov.

Koze posjeduju upravo onakvu vrstu šarma, koja magično privlači Zmaja. No Zmaj je vrlo izravan i direktno i brzo prelazi na stvar, dok Koze više vole udvaranje i predigru.

Zmaj i Pijetao su ravnopravni kad se radi o prezentiranju sebe i stajanju u centru pažnje. Njihov brak može biti vrlo sretan, iako Pijetao nije dovoljno strastven.

Brak između Zmaja i Štakora, osim što je vrlo sretan, izrazito je i strastven. Njihova veza je kvalitetna i trajna.

Zmajevi “padaju” na elegantne Konje, no opasnost se krije u tome što Konji ne vole napuhanost i pompoznost, koja je jedna od glavnih odlika Zmaja.

Razigrani i domišljati Majmun dobar je par Zmaju. Skupa mogu biti centar svakog društva.

Zmija zna kako zavesti Zmaja, no njemu nije drago kada ona postane previše posesivna i pokušava ograničiti njegovu slobodu.

Najuzbudljivije afere rađaju se između Zmaja i Tigra, no uglavnom na tome i ostaje, jer je njihov odnos previše stresan za oboje.

Veza između Zmaja i Svinje dugoročno ne može opstati. Iako puna ljubavi, razumijevanja i samozatajna Svinja ipak ponekad poželi doći u prvi plan.

Kako osvojiti Zmaja

Zmaj-žena

Gdje žena-Zmaj stane, tu trava ne niče. Ne zato što je smotana, već zato što je puna života, dinamike, kritičnosti, samostalnosti, samosvjesti i za kraj, hiperaktivnosti. Ona u jednom danu postiže ono za što obični smrtnici trebaju cjeli tjedan. Žena-Zmaj ima jaku potrebu za prihvaćanjem i ljubavi. Ali morate biti na njezinom nivou da biste joj mogli prići.

Za početak bi bilo poželjno odati joj javno priznanje ili je na neki način dovesti u centar pažnje, onda ćete možda uspjeti dobiti njezin broj telefona. Znajte da ona neće pristati izaći van sa strancem, čak ni kada je tom starncu sama dala svoj broj telefona. Možete joj se polako približavati da Vas uspije dovoljno upoznati da bi izašla s Vama ili je možete nenadano “zaskočiti”. Ne doslovno, već je trebate iznenaditi, pojaviti se nenajavljeno u njezinoj blizini i biti vrlo domišljati i originalni. Dopustite joj da misli kako ona Vas “peca”, a ne obratno. Kada je jednom zadobijete, nemojte se odmarati na lovorikama. Da biste zadržali ovu jaku individualisticu trebat ćete stalno smišljati nešto novo i zamimljivo.

Zmaj-muškarac

Za muškog Zmaja život služi da bi ga živio. Znači nema spavanja, nema odmora. To zainteresiranim damama otežava uključivanje u njihov život. Prilika Vam se pruža “slučajno naletjeti” na njega na sportskim događanjima, pres konferencijama, ekskluzivnim piano barovima ili noćnim klubovima.

Ovi muškarci vole jednostavno i šik odjevene dame, klasično-moderan stil, po mogućnosti s potpisom. Ako ga tražite fotografiju, kako bi ga i kod kuće mogli obožavati u jednakoj mjeri kao i uživo, uspjeh Vam je zajamčen. Kada ste ga dovoljno zaintrigirali, pričekajte jedno vrijeme kraj telefona, jer jamačno će Vas nazvati, a tada on u potpunosti preuzima organizaciju svih Vaših budućih sastanaka. On vlada sobom i situacijom, otvoren je i nadmoćan. uvijek traži nove izazove i zanimljive hobije. Pripremite se na perfekcionizam pun stila i diskusije pune proturječnosti. Čak i kada Vam se čini da ste samo jedna u nizu njegovih osvajanja, može se dogoditi da Vas iznenadi i preda Vam svoju visokovrijednu osobu doživotno.

Tarot, astrologija, numerologija