Zec ljubav

Slaganje Zeca s drugim znakovima

Zec ljubavOsnovno obilježje Zeca je brižnost. To se očituje i u ljubavi.
Kada se dva Zeca sjedine u braku, napokon mogu biti potpuno sretni. Jedno drugom pružaju dovoljno romantike, vjernosti, poštovanja, ljubavi i brižnosti. To je najbolja osnova za dug i sretan brak.

Kombinacija s Pijetlom je totalna suprotnost. Pijetao stalno želi divljenje i hvalu, a sam nije spreman uzvratiti istom mjerom.

Zečeve fasciniraju Bivoli. Čine im se poput nebrušenih dijamanata. Je li tome uistinu tako, druga je stvar. Ponekad Bivol samo želi imati nekoga tko će mu voditi kućanstvo.

Tigrovi vole konstantnu akciju, tako da im ova obiteljska stvorenja brzo dosade. Osim toga Zečevi traže nekoga tko voli nježnost i romantiku, kao i oni sami, a Tigrovi im to ne mogu pružiti.

Ni za strastvenog i ambicioznog Štakora se ne može reći da se uklapa u uredan Zečji život.

Bolje bi se uklopio Pas. On, poput Zeca, voli činiti drugima sitne životne radosti, a Zecu ništa nije draže od komplimenata serviranih na srebrnom pladnju.

Zec i Svinja mogu ostvariti osjećajnu vezu. No ta kombinacija nije pogodna za brak, jer Svinja previše voli izlaske i druženja po partijima i restoranima, dok Zec više voli udobnost svog doma.

Vrlo slična situacija i između Zeca i Majmuna. Veseli Majmun odlično je društvo za prijateljstvo i ležerne veze, no u braku zahtijeva više slobode nego je Zec spreman pružiti.

No zato se Zec odlično slaže s elegantnim Konjem. Dobro se slažu i odlično izgledaju skupa. Moguća dugotrajna veza ili brak.

Zmije znaju biti ljubomorne i posesivne, no to Zecu ne smeta, ako mu Zmija ostavi pdriješene ruke u vođenju kućanstva.

Iako su u osnovi potpuno različiti, Zec i Koza odlično se slažu. Sreća da ni jedno od njih ne voli puno zanovijetati.

Između Zeca i Zmaja moguća je vrlo harmonična veza u kojoj Zec pronalazi partnera koji je dovoljno tolerantan i dovoljno čvrst, da bi mu mogao biti i oslonac i rame za plakanje.

Kako osvojiti Zeca

Zec-Žena

Fascinira sve oko sebe šarmom, elegancijom, putenošću, inteligencijom, ali povremeno i melankolijom. Osim toga vrlo je taktična, fina, mirna i uravnotežena. Kako uspjeva objediniti sve te osobine, tajna je koju samo ona zna. Kao takva, trebala bi ugoditi sebi i svojoj urođenoj potrebi za sigurnošću i bezbrižnošću, romantikom, sentimentalnošću i njžnošću.

Njezino srce možete osvojiti ako ste dobar slušač, znate voditi razgovor na visokom nivou o bitnim stvarima koje pokreću svijet i ako se znate skupa smijati. To je ujedno i ključ kako je možete “namiti” k sebi doma.

Osnove koje morate ispuniti: pokažite maksimum maštovitosti i dubokoumnosti. Ne morate na prečac odlučivati, ali pokažite inspirativnost. I naravno, multikulturalno ponašanje je prioritet. Ne pokušavajte je zaskočiti nespremnu! Ispunite joj nejtajniju i najveću želju, upoznati muškarca koji jezik ljubavi govori na najnježniji mogući način. I koji dijeli njezine osnovne vrline: komformizam, sigurnost, diskreciju i brižnost. Pričekajte pravi trenutak!

Zec-Muškarac

Ovaj zeko ima najnježnije šapice, ali i najšpicastije pandže. Da biste ga upecali, trebate se sretati na neuobičajenim mjestima, jer u društvu uvijek pokazuje savršene manire. Osim toga je ljubitelj umjetnosti i kulture i uživa u elegantnom okruženju. Prvo pravilo za osvajanje je dobro jelo uz vesele pošalice s humorističnim poantama. Bude li uopće primijetio Vašu nazočnost, na konju ste. Od tog trena će se zainteresirati za vas.

Kada Vas zatraži broj telefona, imat ćete vremena za planiranje daljnje strategije, jer moglo bi potrajati dok Vas nazove. Muški Zečevi nikuda ne žure i pomalo su nestalni. Ako potraje predugo, organizirajte “slučajan” susret na nekom od mjesta na koja on uobičajeno zalazi. Nakon toga morate odgovoriti na pitanje želite li posjetiti njegov dom na kratko ili doživotno. Ako se odlučite za ovo drugo, počnite presti poput mačkice i dajte si vremena za akciju.

Šarmantnog muškog Zeca nije moguće stalno držati u svom reviru, ali ako ste uporni i ako ste voljni s puno stila i estetike stalno ga ponovno osvajati, bit će Vaš doživotno.

Tarot, astrologija, numerologija