Tigar i zapadnjačka astrologija

Tigar i zapadnjačka astrologijaTigar-Ovan

Zabavno je družiti se s ovom osobom. Voli rizik, vrlo je hrabar i brzo postiže svoje ciljeve. Njegova ljubaznost mu je također od pomoći.

Tigar-Bik

Ovo je najpostojaniji Tigar. Pametan je i odmah uočava svaku pogrešku.

 Tigar-Blizanci

Ova vrsta tigra trebala bi biti vatrogasac ili se barem družiti s vatrogascima. I Tigar i Blizanac su toliko usijane glave, da se često opeku o svoj nenadmašan elan.

Tigar-Rak

Vrlo osebujna kombinacija. Rak je nježan i osjećajan, Tigar strastven i pomalo grub. No upravo kombinacija te dvije krajnosti doprinosi uspjehu.

Tigar-Lav

Ako želite razgovarati s ovim tigrom, bolje Vam je dijeliti njegovo mišljenje i ne proturječiti mu. Ali slabi uvijek mogu računati na njegovu zaštitu.

Tigar-Djevica

Sretna kombinacija. Sve što mu je potrebno je hotelska soba blizu kasina i svi financijski problemi odmah će biti riješeni.

Tigar-Vaga

Zavidna karizma, kojoj nitko ne može odolijeti, otvara mu sva vrata. No kretanje u visokim krugovima može učiniti  da zaboravi na druge ljude.

Tigar-Škorpion

Avanturist koji prvo zakorači, pa tek onda razmišlja u kojem smjeru. srećom odlično improvizira, tako da mu je život vrlo uzbudljiv.

Tigar-Strijelac

Kada bi mogao birati, zauvijek bi ostao dijete. Pomalo kao da nije s ovog svijeta, no upravo to ga čini tako šarmantnim.

Tigar-Jarac

Bezkompromisna osoba, tvrda kao orah, ali i pravedna. Najbolje bi bilo postati policajac ili vojnik, jer u tim poslovima sve se rješava jednostavno, brzo i oštro.

Tigar-Vodenjak

Ovo je jedini Tigar koji razmišlja prije nego nešto učini. Njegovom mislilačkom geniju morate se diviti. Nema tog problema za koji on ne zna rješenje, pa makar razmišljao danima, mjesecima ili čak godinama.

Tigar-Ribe

Ovaj Tigrić rano će napustiti roditeljski dom kako bi se osamostalio. Nema smisla kočiti ga, jer on uči samo kroz vlastita iskustva.

Tarot, astrologija, numerologija