Štakor i zapadnjačka astrologija

Štakor i zapadnjačka astrologijaŠtakor-Ovan

Najpametniji, najdomišljatiji, najrječitiji od svih Štakora. No zna se prema ljudima odnositi s visoka. Trebalo bi se ponekad suzdržati komentara.

Štakor-Bik

Sretna kombinacija. Pravi umjetnik po svim pitanjima življenja i preživljavanja. Mirna suverenost bika u pravoj mjeri smiruje Štakorovu hiperaktivnost.

Štakor-Blizanac

Domišljatost i uglađenos osnovna su obilježja ovog znaka. To je odlična osnova za izgradnju karijere ili vlastitog posla. No ponekad neodlučnost omete planove.

Štakor-Rak

Ekstrovertirani Štakor daje energiju sramežljivom Raku. Brižni i prijateljski nastrojeni Rak ublažava Štakorovu oštrost i autoritativnost.

Štakor-Lav

Ljubav igra glavnu ulogu u životu ove osobe, a vjernost je prvi prioritet. Nerjetko ostaju vjerni partneru do smrti.

Štakor-Djevica

Ova osoba je poput socijalne ustanove. No ne pretjerujte. Ne morate baš Vi razdvojiti svaku tučnjavu i pomiriti svaku svađu.

Štakor-Vaga

Ambiciozna osoba koja slijedi svoje ciljeve i nerjetko ih postiže. No treba se čuvati precjenjivanju samog sebe, jer to može biti ometajući faktor na putu ka uspjehu.

Štakor-Škorpion

Opsjednutost moći i vlastitom važnosti. Sve je u redu dok je on glavni, ali ne daj Bože da se netko usprotivi ili osporava njegovu veličinu.

Štakor-Strijelac

Ovaj Štakor zna uživati u životu i rado to čini. Može ga se pronaći na svakoj zabavi. teško ga je spustiti na zemlju, jer uživa u svom svijetu mašte.

Štakor-Jarac

Vrlo komplicirana osoba izražene karizme. Bez odgađanja ide direktno na cilj. Tome se čovjek mora diviti. Rođeni poslovni čovjek.

Štakor-Vodenjak

Vrlo osebujna kombinacija. Uzima ono što želi. Kada ima novca veseli se, kada nema nije mu problem.

Štakor-Ribe

Ovaj Štakor žarko želi snažnog i pouzdanog partnera, jer se sam ne osjeća ugodno. Jednom kada nađe svoj put, više ga ništa ne može zaustaviti.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.