Utjecaj elemenata na psa

utjecaj elemenata na psaStabilnost i sigurnost u samom su vrhu liste prioriteta svakog Psa. Stoga ne čudi da je Pas najvjerniji prijatelj i sljedbenik kojeg možete naći u kineskom zodijaku. Njegova odanost obitelji upravo je legendarna.

Drveni Pas (1934, 1994)

Ovo je vrlo budan primjerak Psa, koji poglavito bdije na poslovnom planu. On je i vrlo kreativan, ali to zbog svog poslovnog statusa i brige za sigurnost rijetko ispoljava. Prevelik je strah da bi mogao ugroziti svoj status-quo.

Vatreni Pas (1946, 2006)

Iako to možda nije nužno u prvom planu, ali ovaj Pas ni po čemu ne zaostaje u svojoj revnosti za drvenim Psom. No Vatreni Pas, sve u svemu, vrlo je miroljubiv i grize samo kada ga se provocira preko svake mjere.

Zemljani Pas (1958, 2018)

Sve što je nepoznato budi u ovom Psu isprva zdravu dozu nepovjerenja, koje uspijeva prebroditi tek nakon što prođe dovoljno vremena. On ne voli na prečac odlučivati. Stoga radije samuje, nego da se zadovoljava privremenim i lošim kompromisima. No kada jednom zaslužite njegovo povjerenje, bit će čvrst poput hridi.

Metalni Pas (1910, 1970)

Mnogi metalni Pas pokazao se kao valjan posrednik u nezgodnim situacijama. Njegov razvijen osjećaj za pravdu i njegov razum čine da se ljudi u njegovoj blizini osjećaju sigurno. kada je potrebno, branit će svoj teritorij, na sebi svojstven, prijateljski način.

Vodeni Pas (1922, 1982)

Ne postoji to što ovaj Pas ne zna. Posebice kada se radi o njegovoj obitelji i domu ništa mu nije teško niti mrsko. Osim toga odlično poznaje ljudsku prirodu, što mu pomaže donositi ispravne odluke i čini ga traženim savjetnikom u krugu prijatelja.

Tarot, astrologija, numerologija