Pas i zapadnjačka astrologija

Pas i zapadnjačka astrologijaPas-Ovan

Borac koji nedostatk talenta nadomješta nevjerojatnom ambicioznošću. Snagom svog karaktera i izdržljivošću osvaja svaki cilj.

Pas-Bik

Ponekad će Vam doći da potapšete ovog mračnog Psa po ramenu i utješite ga, no on će se samo obrecnuti:”Ma nemaš ti pojma!”

Pas-Blizanci

Vrlo je požrtvovan. Kombinacija Blizanca koji se lako ophodi s ljudima i vjernog Psa rađa savršenog prijatelja punog razumijevanja, koji bi se dobro snašao u poslu psihologa.

Pas-Rak

Izrazito osjećajna osoba. Dalekodometni senzori uvijek su uključeni i sam nagovještaj grubih riječi tjera ih u pseću kućicu.

Pas-Lav

Ovaj Pas je veseo i zna se braniti. Osobina koja je rijetka među pripadnicima drugih znakova i vrlo vrijedna u današnje vrijeme, kada pravednost i nenasilje nisu na cijeni.

Pas-Djevica

Konzervativna osoba rezervirana prema svemu novome. Urođeno trom, ovaj Pas pokušavat će uvijek izbjeći promjene i štedjeti svoju energiju.

Pas-Vaga

Miroljubiv kućni tip koji voli razmišljati o sebi i svijetu i pri tom filozofirati. Najsretniji je kada se uistinu može skrbiti o nekome.

Pas-Škorpijon

Voli ostavljati dojam tajanstvenosti. Drži druge u uvjeenju da zna nešto više od njih, ali im ne želi otkriti što.

Pas-Strijelac

Vatrena kombinacija. Osoba uvijek spremna na akciju. Vrlo je hrabar i avanturist. Potrebno mu je prostranstvo svijeta. Ne može podnijeti zatvorenost u četiri zida.

Pas-Jarac

Osoba zdravog razuma i jake povezanosti sa Zemljom. Nije spontan, što poneki nepredviđeni događaj lako može pretvoriti u problem.

Pas-Vodenjak

Osoba koja može ostvariti sve što poželi. Materijalno nastrojen, voli skupe stvari. Vrlo je odgovoran i vrijedan.

Pas-Ribe

Osoba s kojom se nevjerojatno lako ophodi. Samo se morate koristiti taktičnim riječima da ga ne biste povrijedili.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.