Utjecaj elemenata na konja

utjecaj elemenata na konjaU kineskom horoskopu Konj predstavlja muški princip. Sport, priroda i društvene aktivnosti prvi su na njegovoj listi prioriteta. Većina pripadnika ovog znaka vrlo je ambiciozna, no nikada ne bi slijedili svoje ambicije na teret drugih ljudi.

 
Drveni Konj (1954, 2014)

Iako je realističnost jedno od glavnih obilježja Konja, drveni Konj nema baš puno veze s ovom osobinom. On s oduševljenjem gradi svoj svijet mašte i živi u njemu. Marljivost i snaga volje omogućavaju mu da svoje snove i ostvari, čak i kada se to drugima čini nemoguće.

Vatreni Konj (1906, 1966)

Vatreni Konj je najambicioznije biće kineskog horoskopa. Uz pomoć snažne želje za uspjehom, uspijeva ostvariti sve što naumi.

Zemljani Konj (1918, 1978)

Čemu tražiti sreću u svijetu, kada je možeš pronaći direktno ispred svojih vrata. Ne samo da zna kamo pripada, ovaj Konj uživa na svom mjestu pripadanja. Tako najbolje može obavljati svoje mnogobrojne zadatke i biti koristan svojoj zajednici.

Metalni Konj (1930, 1990)

Metalni Konj čvrsto vjeruje da tko odgovorno i pouzdano obavlja svoj posao, biti će, prije ili kasnije, obilno nagrađen. To mu omogućava postizanje vrlo visokog društvenog i socijalnog statusa, prije ili kasnije u životu.

Vodeni Konj (1942, 2002)

Vodeni Konj ne libi se boriti za svoje ideale, sve dok ne omogući provođenje istih u djelo. On nikada ne kreće u boj nespreman i zna verbalno razoružati svoje protivnike.

Tarot, astrologija, numerologija