Bivol ljubav

Bivol i ostali znakovi

Bivol ljubavBivol voli mirnu stranu ljubavi, sreću u svoja četiri zida, pouzdanost, vjernost, držanje za ruke i pomisao da je partner uvijek tu kada ga treba.

Zec se tu odlično uklapa, sa svim svojim kućanskim sposobnostima i vrlinama. Pruža Bivolu ono što mu fali, a to je spretnost u društvenom ophođenju.

Pas bi mogao pružiti Bivolu ono što ovaj traži, kao što je vjernost i bezuvjetna ljubav, ali Bivol sumnja da se u pozadini krije nedostatak izdržljivosti.

Svinja Bivolu može pružiti organiziran i ugodan dom, no kada poželi izaći među ljude Bivol joj neće biti naklonjen, jer on radije sjedi doma pred TV-om ili radi nešto u svojoj hobi radionici ili ateljeu.

Strastevni Štakor lako može obrlatiti Bivola, no on nemože zauzdati Štakorov nemiran temperament.

Nestrpljiva Koza vjerojatno neće gubiti vrijeme na tromog Bivola. Brak bi mogao funkcionirati samo ako se odluče imati puno djece, tako da Koza nađe barem neko ispunjenje.

Pijetao i Bivol savršeni su partneri, pogotovo, ako Pijetao uspije zauzdati svoj oštar jezik.

Veza između Tigra i Bivola je identična vezi između nitra i glicerina, vrlo eksplozivna. Tigar želi slobodu, Bivol red i organiziranost.

Veza sa seksualno nezasitnim Zmajem može dobro funkcionirati, dok Zmaj ne poželi raznovrsnost, koju mu Bivol ne može ponuditi. Brak može uspjeti jedino ako Bivol ispolji veliku količinu tolerancije i gledanja kroz prste.

Bivoli često, ali i kratkotrajno flertaju s Konjima. Ne paše im želja za slobodom i neobuzdan temperament Konja.

Majmun i Bivol mogu imati produktivan brak, ako se Majmun odluči manje Majmunirati doma, a više u krugu prijatelja ili na poslu.

Zmija lako može zavesi Bivola, no to nije dovoljno za vezu. iako se mogu dobro slagati na prijateljskoj razini, nedostaje im ljudske topline.

Dva Bivola se mogu međusobno zaljubiti, ako uspiju prevazići prvobitnu suzdržanost. No u braku bi bilo puno svađe i vike.

Kako osvojiti Bivola?

Žena Bivol

Da biste osvojili Bivol-damu, prvo je morate uvjeriti kako su Vam namjere časne. U jednom trenu ćete stajati pred njom i jednostavno shvatiti: Ona je ta prava!

Prvi susret od neprocjenjivog je značaja. Važnu ulogu igra Vaš izgled, ono što “zračite” iz sebe i Vaš nastup. Ako joj se svidite, ona će Vas poželjeti, no nikada sama neće preuzeti inicijativu. Oborite je s nogu uz pomoć umjetnosti, kulture i kulinarstva, a sve pod motom dobra kvaliteta po pristupačnoj cijeni.

Ako volite jednostavne stvari, prirodu i moral, baš kao i ona sama, Vaše poznanstvo može prerasti u pravu ljubavnu priču. Ukoliko je navedete da posjeti Vaš dom, već ste na konju. no pitanje je hoće li Vam to i idući put poći za rukom ili hoćete li je uspjeti zadržati. Ukoliko bude zadovoljna onim što kod Vas zatekne, ne samo što se uređenja, već i Vašeg ponašanja tiče, ostat će uz Vas i možda nikada više neće otići.

Pružite joj priliku da Vas tješi, pomaže Vam i tetoši Vas, poput majke. Osjećajte se opušteno i sigurno, kada je uz Vas. Slobodno si dajte oduška i prepustite joj vodstvo. Ona je sposobna za to.

Muškarac Bivol

Ukoliko ne podsjetite muškog Bivola kako posjeduje srce i osjećaje, on bi to glatko mogao zaboraviti. On voli prirodu, zemlju, šumu, vodu, a u poslu solidnost, postojanost i uspješnost. Mudre osvajačice približit će mu se putem posla ili pak hobija, sporta ili za vrijeme godišnjeg odmora.

U kojoj god situaciji nastojite privući njegovu pozornost, nikada se ne odjevajte upadljivo, moderno, i ne stavljajte puno šminke niti nakita. On voli žene koje izgledaju jednostvano, a ipak privlačno. Prije ili kasnije takvim pristupom otopit ćete led ovog neumoljivog muškarca. Kada ste ga zaintrigirali, osigurat ćete “ulov” svojom prirodnošću, ali ne  monotonijom, sportskim duhom, ali ne prevelikom snagom. Bivol sebe vrlo ozbiljno shvaća i nikada ne dopušta da ga “zbare”, zato mu dopustite da Vas nađe i zavede, ali učinite to spretnošću prave dame.

Nasmješite mu se, upitajte ga za savjet, često mu se nađite na putu, no nemojte ga požurivati. Već će se on sam sjetiti što mu je činiti. Ženstvenim razumijevanjem i suosjećanjem sigurno ćete ga osvojiti.

Tarot, astrologija, numerologija