Bivol i zapadnjačka astrologija

Bivol i zapadnjačka astrologijaBivol-Ovan

Ova kombinacija znakova odlikuje se hrabrošću, poletnošću i orjentiranošću prema cilju. On ne diskutira o problemima, on ih jednostavno ruši pred sobom.

Bivol-Bik

Bivol je pričljiv i postojan, Bik je šutljiv i labilan. Burna kombinacija, no ne nužno negativna. Potrebno je samo pronaći unutarnju ravnotežu.

Bivol-Blizanci

Pravi genij na svim područjima, bilo da se radi o popravljanju automobila ili modeliranju kipova. Ako ipak nekad pogriješi, ikada to neće priznati.

Bivol-Rak

Velika stvaralačka snaga prati ovog Bivola. Posao za njega predstavlja neku vrstu meditacije, jer se uvijek koncentrira samo na ono što trenutačno radi i ništa drugo.

Bivol-Lav

S ovom kombinacijom tvrdoglavosti, fanatizma i pionirskog duha poslovni uspjeh je zajamčen. No istodobno, Bivol-Lav je nježan ljubavnik, pun privrženosti i ljubavi.

Bivol-Djevica

Pomalo trom, ali zato nadasve dobrodušan i spreman pomoći. On je radišan i vrijedan, cijeni red, a mrzi kaos.

Bivol-Vaga

Kada bi postojao čovjek koji je istovremeno predsjednik države, dobitnik Nobelove nagrade i nogometni nacionalni heroj, to bi mogao biti jedino Bivol-Vaga.

Bivol-Škorpion

Laktovima se probija kroz život.

Bivol-Strijelac

Ovo je razumna, prosvjećena osoba. Čak iako duže potraje dok ne donese odluku, ta odluka sasvim je sigurno ispravna.

Bivol-Jarac

Kako su majstori maškarade i rado posežu u svoju mađioničarsku škrinju, uvijek su okruženi ljudima koji im se dive. No to divljenje zapravo nema nikakve osnovem jer većina njihovih dostignuća samo su odglumljeni.

Bivol-Vodenjak

Ovaj čovjek ekstremnih razlika, kao Bivol povučen, kao Vodenjak ekstrovertiran, može dozrijeti u vrlo velikodušnu osobu.

Bivol-Ribe

Šarmer prve klase, kojem gotovo nitko ne može odoljeti. Svoje tajne aferice ni za što ne bi otkrili.

Tarot, astrologija, numerologija