Bivol i zapadnjačka astrologija

Bivol i zapadnjačka astrologijaBivol-Ovan

Ova kombinacija znakova odlikuje se hrabrošću, poletnošću i orjentiranošću prema cilju. On ne diskutira o problemima, on ih jednostavno ruši pred sobom.

Bivol-Bik

Bivol je pričljiv i postojan, Bik je šutljiv i labilan. Burna kombinacija, no ne nužno negativna. Potrebno je samo pronaći unutarnju ravnotežu.

Bivol-Blizanci

Pravi genij na svim područjima, bilo da se radi o popravljanju automobila ili modeliranju kipova. Ako ipak nekad pogriješi, ikada to neće priznati.

Bivol-Rak

Velika stvaralačka snaga prati ovog Bivola. Posao za njega predstavlja neku vrstu meditacije, jer se uvijek koncentrira samo na ono što trenutačno radi i ništa drugo.

Bivol-Lav

S ovom kombinacijom tvrdoglavosti, fanatizma i pionirskog duha poslovni uspjeh je zajamčen. No istodobno, Bivol-Lav je nježan ljubavnik, pun privrženosti i ljubavi.

Bivol-Djevica

Pomalo trom, ali zato nadasve dobrodušan i spreman pomoći. On je radišan i vrijedan, cijeni red, a mrzi kaos.

Bivol-Vaga

Kada bi postojao čovjek koji je istovremeno predsjednik države, dobitnik Nobelove nagrade i nogometni nacionalni heroj, to bi mogao biti jedino Bivol-Vaga.

Bivol-Škorpion

Laktovima se probija kroz život.

Bivol-Strijelac

Ovo je razumna, prosvjećena osoba. Čak iako duže potraje dok ne donese odluku, ta odluka sasvim je sigurno ispravna.

Bivol-Jarac

Kako su majstori maškarade i rado posežu u svoju mađioničarsku škrinju, uvijek su okruženi ljudima koji im se dive. No to divljenje zapravo nema nikakve osnovem jer većina njihovih dostignuća samo su odglumljeni.

Bivol-Vodenjak

Ovaj čovjek ekstremnih razlika, kao Bivol povučen, kao Vodenjak ekstrovertiran, može dozrijeti u vrlo velikodušnu osobu.

Bivol-Ribe

Šarmer prve klase, kojem gotovo nitko ne može odoljeti. Svoje tajne aferice ni za što ne bi otkrili.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.