Feng shui kupaonica

Feng shui kupaonicaNajčešće, ljudi ne znaju kako urediti kupaonicu da ima dobru, pozitivnu energiju. Za početak, možete postaviti neke lijepe slike koje Vam pružaju zadovoljstvo i donose dobru feng shui energiju. Ogledala su najcvažniji predmeti u kupaonici jer unose element vode. Također, potrebno je imati nekoliko izvora rasvjete, uključujući i svijeće. Mirisi su važan izbor za kupaonicu, a možete birati između smirujućih ili osnažujući, romantičnih ili mirisa koji čiste. Budite svjesni, međutim, da je ventilacija najpotrebnija za zdravu kupaonicu. Kupaonicu uvijek držite toplu. Ako je moguće, uvedite glazbu koju bi slušali dok se opuštate u kadi.

Kupaonica bi trebala biti neprimjetna, tako da osigurava privatnost ljudima koji borave ovdje. Kupaonica ne bi trebala biti u centru kuće/stana ili u sektoru ljubavi i bogatstva. Voda odnosi novac. Vrata moraju biti uvijek zatvorena i wc šolja zatvorena. Toalet ne bi trebalo da se vidi sa ulaznih vrata. Ako je tako postavite ogledala s vanjske strane vrata kupaonice, kako bi učinili simbolički da prostorija nestane.

Pfile.342961rostorija bi trebala biti uvijek čista, dobro prozračena i osvijetljena. Bilo bi najbolje da toalet bude odvojen od kupaonice, ali ako to nije slučaj, postavite neki poluzid, zavjesu, pregradu. Kupaonica ne treba pretrpavati simbolima sreće.

Na mnoge stvari u životu ne možemo utjecati, tako ni na položaj kupaonice u našem domu, ali postojie dobri feng shui savjeti za kupaonice koje se nalaze u centru kuće. Prvo što nam feng shui majstori poručuju jeste da kupaonicu konstantno održavamo čistom i svježom. Donesite osjećaj ljepote u Vašu kupaonicu. To mogu biti umjetničke slike koje volite, svijeće, cvijeće ili eterična ulja. Biljke su odlične za pročišćavanje zraka. Ako nemate prozor u kupaonici, potrebno je postaviti kvalitetnu rasvjetu i prekidače za prigušivanje svjetla kako biste izbjegli “istu ravnu kvalitetu” svjetla. Unesite feng shui lijekove zemlje ili vatre izražene., jer su dobri ca centar doma. Element zemlje je osobito važan u centralnoj kupaonici jer će upiti pretjeranu energiju elementa vode.

cabnets_bathroom_bambooSljedeća stvar na koju također ne možemo utjecati jeste kupaonica koja se nalazi naspram glavnih, ulaznih vrata. Postoje savjeti kako da smanjite negativni utjecaj i dovedete pozitivnu energiju u ovaj prostor, a to su: kupaonica uvijek mora biti čista. Pokušajte napraviti prividnu granicu između kupaonice i glavnog ulaza, tako što ćete obojiti podove u neku duboku boju (boja ovisi o bagua području kupaonice). Uvijek držite vrata kupaonice zatvorena. Između kupaonice i glavnih vrata postavite jako rasvjetno tijelo, na primjer kristalni luster. To će dodatno ojačati podjelu između dva prostora. Usredotočite se na održavanje dobrog feng shui na glavnom ulazu.

Kupaonica u zapadnom i sjeverozapadnom području kuće ima jako lošu feng shui reputaciju, jer ovim sektorima vlada element metal, a poznato je da voda slabi metal. Ali i za ovo postoji lijek. Dakle, unesite boje zemlje (bež, svetložuta, boja pijeska) i metala (bijela, siva) u Vašu zapadnu/sjeverozapadnu kupaonicu. Zemlja jača metal. Definitivno ograničiti boje vode (plava i crna). Također pokušajte ograničiti snažnu prisutnost zrcala, jer predstavljaju element vode.

Kupaonica naspram spavaće sobe, također se smatra za loš feng shui. Kako bi riješili ovaj proble, najpre morate odrediti cjelokupnu BaGua Vašeg prostora i vidjeti točno gdje se šta nalazi. Na osnovu toga možete u kupaonicu unijeti neke feng shui elemente koji će smanjiti negativnost. Općenito, ovakvu kupaonicu drđite svjetlom, nemoj koristiti jake napadne boje.

I za kraj, kupaonica koja se nalazi u području novca i bogatstva. Prvo što će Vam svi dobri Feng shui majstori savjetovati jeste da kupaonicu održavate čistom i urednom, bez obzira na kom području se nalazi, a drugo, u kupaonicu koja se nalazi u sektoru novca, unesite neke predmete vezane za bogatstvo i obilje i time ćete rješiti ovaj problem.

Tarot, astrologija, numerologija