Feng shui hodnik

Feng-Shui-CorridorsHodnik povezuje prostorije u kući i kroz njih se energija kreće do ostalih prostorija. Ne smije biti pretrpan. Hodnici moraju biti čisti i uredni i otvoreni kako bi energija mogla kružiti. To je prva prostorija u koju ulazite, pa je zato vrlo bitan prvi efekt, jer ostavlja dojam na one koji uđu. Kuća koja ima prostran hodnik stvara dojam sigurnosti.

Ako čim uđete u kuću budete dočekani zidom osjetit ćete se neugodno. Zato tu postavite biljku ili sliku jakih boja. Mali hodnik daje osjećaj stešnjenosti i ograničenje.

184542-250x354-mirror-in-foyerHodnik sa puno vrata donosi konflikte i nedostatak privatnosti. Ako je hodnik dugačak i uzak to nije dobro, pa bi bilo poželjno da na zidove objesite ogledala jer ona povećavaju prostor i usporavaju energiju.

Za ogledala postoji pravilo da se najveći i najmanji član obitelji mogu vidjeti. Ogledalo postavite da ne gleda direkto na ulazna vrata. Ulazna vrata predstavljaju kako se vi prikazujete svijetu. Osmotrite vaša ulazna vrata i zapitajte se da li Vam pružaju osjećaj dobrodošlice. Također, morate imati zvono. Zvono duboko utječe na način kako se osjećate u vezi s vanjskim svijetom. Vrata se moraju kompletno otvarati i ne smiju biti stara, a brava mora biti u funkciji.

Tarot, astrologija, numerologija