Crna boja

crna bojaCrna boja podrazumijeva sofisticiranost, snagu, eleganciju i suvremenost. Također je tajanstvena. Crna boja predstavlja element vode. Koristite crnu boju kao pomoć ljudima, u putovanjima, karijeri, vještinama, znanju, u  području Feng shui Bague.

Neka uobičajena svojstva crne boje su: dostojanstvo, sofisticiranost, snaga, status, elegancija, luksuz, bogatstvo, kvaliteta, modernost, ugovaranje, tišina, tajanstvenost. Pogodna je prilikom sklapanja ugovora, a dobra je za opuštanje i introspekciju.

Crna boja je simbol ženske, pasivne yin energije, a smjer je sjever. Crna boja je puna chi energije, ona čuva energiju snage i zaštite. Iako može prenijeti osjećaj težine, ako se koristi u velikim razmjerima, crna je potrebna feng shui boja za uzemljenje za bilo koji dekor. Crna boja predstavlja duboku vodu i sveopću prazninu, ona dodaje dubinu, snagu i definiciju svakom prostoru. Možete je koristiti kako bi ojačali energiju u svakoj prostoriji svog doma, od glavnog ulaza do kuhinje. Mnogi se pitaju, postoje li ograničenja za feng shui uporabu crne boje? Da, postoje. Najbolje ne koristiti crnu boju u bebinoj sobi ili na stropu spavaće sobe.

Crnu boju slobodno koristite u sljedećim feng shui područja BaGua: sjever (voda), istok (drvo) i jugoistočno (drvo). Crna boja u sjevernoj području vašeg prostora može privući odlične mogućnosti za karijeru. Izbjegavajte crnu boju u južnom (vatra) području vašeg prostora, koristite je u umjerenim količinama u dječjim sobama, kao i u glavnom ulazu, kuhinji i blagovaonici.

Budući da crna boja donosi feng shui energiju uzemljenja i stabilnosti, najbolje je koristiti u zatvorenom prostoru na području koje ne bi trebalo biti veći nego razina očiju.

 

 

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.