Žena Vodenjak

Datum: 21 Siječanj – Veljača 19
Dan: Subota
Vladar: Uran, Saturn Kamen: Ametist
Element: Zrak Dio tijela kojim vlada: Gležnjevi i potkoljenice
Kvaliteta: Fiksni znak Moto: JA ZNAM
Boja: Nebo plava, Ljubičasta
Energija: Yang

Basic RGBVodenjak je zračni znak, ali za razliku od drugih, Žena Vodenjak nije blagi povetarac. Ona je oluja ispunjena unutarnjom snagom i moći, što može biti pomalo zastrašujuće kada prvi put dođete u kontakt s njom. Žena Vodenjak je pametna i nezavisna.

Mnogi Vodenjaci imaju vizionarski i humanitarni pristup životu. Žena Vodenjak je zagonetka. Ona je nepredvidljiva. I nezavisna. To je fiksni znak, što znači da ne voli naređenja. Ali, ako vam je potrebna pomoć, ona je pravi humanitarac, koji je spreman i voljan pomoći. Voli putovati, ona voli sve novo, ali može biti neobično vezana za staro. Iako ove žene vole napredak, na osobnoj razini, one ne vole promjene. To ima veze s njihovom lojalnošću, njihovom vezom s prošlosti i sjećanjima, pa iako imaju hrabrosti gledati naprijed, obično s optimizmom, i vidjeti najbolje stvari, oni još uvijek vole znati odakle su došli i tko su.

Ljubav je zabavna za Vodenjak ženu, i ona će učiniti sve samo da bi veza bila zanimljiva. Ali to ne znači da se ona zaljubljuje lako. Naprotiv, to traje neko vrijeme, kako bi se mogla povezati emocionalno i stjeći povjerenje u partnera. Prostor i sloboda su ono što Vodenjak ženi najviše treba u vezi. Dajte joj prostora da diše, jer ona mrzi tradicionalne veze, ona nije žena za kuhinju i čuvanje djece. Idealni partneri za Vodenjake su uglavnoe Vaga, Blizanci, Strijelac i Ovan. Iako nije posebno vezana za dom i poslove u kući, ona je divna majka. Vodenjak majke uvijek pokušavaju razumjeti svoju djecu, tretirajući ih s pažnjom i poštovanjem.

aquariusgirlOna je prijatelj s apsolutno svima, ali rijetko omogućava ljudima blizak kontakt. Ona može biti malo rezerviran kada je riječ o njezinim stvarnim osjećajima i naći ćete da je njezin krug prijatelja u stvarnosti puno manji. Velikodušna i uvijek tu kad je trebate, ona s prijateljima dijeli svoju ljubav prema neovisnosti i intelektualnoj potrazi.

Vodenjak žena je neovisna i preuzima punu odgovornost za vlastitu financijsku stabilnost.  Zanimanja za ovu ženu mogu uključivati ​​socijalni rad, fotografiju, mehaniku i inženjering, psihologiju, arhitekturu, obrazovanje, umjetnost, turizam, i odnose s javnošću. Ali ona nije dobro prilagođena za posao od 9 do 5, to je guši, jer je previše neovisna za takvu vrstu posla.

Žena Vodenjak mrzi trgovačke centre. Ona voli unikatne komade odjeće u kojima se osjeća jedinstveno i drugačije. Njezin stil je veličanstveno eklektičan.

Tarot, astrologija, numerologija