Žena Vaga

Datum: 23 Rujan – 23 Listopad
Dan: Petak
Vladar: Venera Kamen: Safir, Opal, Turmalin
Element: Zrak Dio tijela kojim vlada: kralježnica
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA BALANSIRAM
Boja: Plava, Roze
Energija: Yang

 

žena vagaŽena Vaga je pravedna i uravnotežena, društvena i ima dar za komunikaciju. Ona je karizmatična, zadivljujuća i lako privlači ljude.

Vaga je znak kojim vlada Venera, a žene Vage traže usklađivanje partnerstva. U ljubavi, Vage traže ravnotežu, savršenog ljubavnik koji će je obasuti papirnim srcima i svježim cvijećem. Vaga Žena je romantična. Ona vjeruje u istinsku ljubav i želi dati svoje srce nekome tko će ga njegovati. Ona uživa biti voljena, i potpuno će se predati njezinom izabraniku. Vodenjak, Blizanci i Ovan su najkompatibilniji partneri za žene Vage.

libragirlŽena Vaga voli mir i ravnotežu u vezi i uvijek će pokušati shvatiti svog partnera kako bi izbjegla svađu i razmirice.

Vage su društvene, te se okružuju s prijateljima i obitelji. Žena Vaga je obično dobra prijateljica s Lavicama i Strijelcima. Vaga voli s prijateljicam ići kupovati odjeću i obuću, jer to nije samo kupovina, to je društveni događaj.

Žena Vaga je divna majka. Ona brine o svojoj djeci i partneru, koji može biti siguran da ga nikada neće omalovažavati u javnosti, i uvijek će mu izgledati najbolje što može. Ali ponekad sve to savršenstvo može biti teško izdržati – ona treba partnera koji će ju odvesti negdje daleko na ludi vikend.

Žena Vaga ima šik ukus i voli biti drugačija od ostalih žena, često nosi lijep, ali neupadljiv nakit koji ima sentimentalnu vrijednost.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.