Muškarac Vaga

Libra
Datum: 23 Rujan – 23 Listopad
Dan: Petak
Vladar: Venera Kamen: Safir, Opal, Turmalin
Element: Zrak Dio tijela kojim vlada: kralježnica
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA BALANSIRAM
Boja: Plava, Roze
Energija: Yang

libramanVaga je savršeno uravnotežen primjerak muškarca. Vaga je znak partnerstva, jednakosti i pravde. On će nastojati ostati paravedan i objektivan. Vaga muškarac Libran često će nastojati učiniti ono što misli da je najbolje za sve. On vjeruje da može ugoditi svima u bilo kojoj situaciji. On je pacifist i ne voli sukobe. Ništa se ne može postići s izljevima bijesa i on će učiniti sve kako bi izbjegao svađu. On mnogo više voli mir i tišinu. On teži harmoniji i ravnoteži. Radije će razgovarati o svemu i pokušati razumjeti drugu stranu priče, nego ulaziti u vatrene prepirke i razbijanje stvari.

Ljubav je krajnji izraz emocija za muškarca Vagu. Nepopravljivi romantik, on voli biti zaljubljen. Vaga čovjek u ljubavi je netko tko je otkrio tajnu savršene harmonije. Nosi svoje srce na obje ruke – samo da bi stvari bile jednake – i zaljubljuje se vrlo lako. Usprkos svojoj sklonosti za prevrtljivost, kada je Vaga zaljubljen, neće igrati igre. Ako on kaže da će nazvati, budite sigurni da hoće.On želi zadovoljiti svoju partnericu u svakom smislu.

libra013Muškarac Vaga je često neozbiljan u svojoj potrošnji, voli kupovati skupe stvari samo zato jer ih želi, iako mu nisu nužne. Unatoč njegovim ponekad nepraktičnim tendencijama, Vaga čovjek ima zdravu logiku i često pravi planove da osigura svoju financijsku budućnost.

Plava i siva predstavljaju sofisticiranost tako da nije neobično vidjeti ove boje na Vagi. Ako nosi odijelo, vjerojatne će staviti kravatu u boji lavande kako bi naglasio sklad

Ako želite najboljeg prijatelja, izaberite muškarca Vagu. On je osjetljiv na potrebe i osjećaje drugih, a njegova prijateljstva i poznanstva traju vječno. Čak i kad je u pravu, Vaga će se povući samo da bi održao mir.

Ovaj čovjek je gotovo neograničen u svom izboru zvanja, ali će biti najbolji kao odvjetnik, bankar, socijalni radnik, posrednika, savjetnik ili čak i dekorater interijera.

Tarot, astrologija, numerologija