Žena Ribe

Datum: 20 Veljača – 20 Ožujak
Dan: Četvrtak
Vladar: Neptun Kamen: Akvamarin
Element: Voda Dio tijela kojim vlada: Stopala
Kvaliteta: Promjenjiv znak Moto: JA VJERUJEM
Boja: Plavo-zelena Energija: Yin

rybyŽena Ribe je maštovita, romantična i spiritualna. Ribe žene imaju duboke emocije, ali često skrivaju svoju strastvenu, osjetljivu prirodu. Ribe žena je pravi sanjar. Ona stavlja veliki naglasak na neviđeno u svom životu, bilo da je to njezina intuicija, njezini osjećaji, ili svijet duhovnosti i religije. Ovo je žena koja je uvijek u potrazi za dubljim značenjem.

Ribe Žena u ljubavi očekuje magiju i misteriju. Romantika i žena Riba je poput ljetne oluje, ide od topline i kiše, kroz sukobe s grmljavinom i munjama, do mira i spokoja. Ona daje sve kada je u pitanju ljubav. Ona je vjerna ljubavnica i odana partnerica. Ona treba partnera koji ju može zaštititi i pružiti osjećaj sigurnosti. Ona je velikodušna u svojim odnosima, a može i previše davati. Rak, Škorpion ili Djevica su idealni partneri za Ribe.

Ribe su izuzetno osjetljive na potrebe drugih. Te suosjećajni žene su tu da pomogne drugima – to je njihova misija. Ribe Žena je odana prijateljica. Ona će pružiti utjehu i savjet svojim prijateljicama.

piscesgirlZaboravite normalan uredski posao jer korporativni svijet jednostavno nije za Ribe. Ona treba koristiti svoju kreativnost i kada je to dopušteno, posvećuje se u potpunosti na zadatke. Ova žena je dobar savjetnik, pisac, glazbenik, knjižničar, detektiv, socijalni radnik ili dizajner.

Iako je vrlo intuitivna, ona može biti nepraktična u donošenju financijskih odluka, jer se te odlike temelje na emocijama.

Ribe majka voli svoju djecu do Mjeseca i natrag, ali ponekad je možda teško disciplinirati ih. Ona je spremna žrtvovati vlastite potrebe, tako da djeca mogu imati sve i ostvariti svoje snove.

Riba je nešto poput kameleona, ona je vrlo fleksibilna kada je riječ o stilu i modi. Ona voli stereotip, ali ne voli biti rob aktualnim trendovima. Ona ne voli restriktivnu odjeću, cijeni jednostavnost.

 

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.