Žena Ovan

Datum: 21 Ožujak – 20 Travanj Dan: Utorak
Vladar: Mars Kamen: Dijamant
Element: Vatra Dio tijela kojim vlada: Glava
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA SAM
Boja: Crvena Energija: Yang

PrintŽeljna i oduševljena, ona je alfa ženka čopora, uvijek prva u redu. Žena Ovan je neustrašiva, ona je prirodni vođa. Ovan žena je karizmatična, energična i dinamična. Ovan je vatreni znak, a kao i kod drugih vatrenih znakova, Ovan žena je strastvena. Ona je često zavodnik u igri ljubavi, ali njezin partner ili ljubavnik mora biti jak i natjecati se za vlastite osobnosti ili ona gubi interes.

Žena Ovan ide tamo gdje nijedna žena prije nije otišla. Ovan žena uvijek traži pravu ljubav, a kada je nađe, njezinom partneru vrlo je teško izdržati njezinu očaravajuću draž. Kada sretnete ženu Ovna, prva stvar koju primetite je njezin osjećaj intenziteta i intriga. Ona je izazov, sa skrivenim dubinama i složenim mislima. Ovnom vlada vatreni Mars, te je ona aktivna, pozitivna i uporna. Njezin glavni izazov je da uči o potrebama drugih.

Kada je u pitanju privlačnosti, tajno oružje Ovan žene je pozitivnost. Ona je sasvim sigurna da može pobijediti. Potjera, lov, moćan nalet adrenalina – to su stvari koje Ovan žene vole. Erotika je vrlo važna za Ovan žene, ona je strastvena i zahtjevna. Ona će riskirati u ljubavi, ali u vezi je ona također puna davanja. Ovan Žena je vjerna sve dok ne postoji izazov za njezinu bezuvjetnu ljubav i povjerenje. Vi ćete uvijek znati gdje stojite s Ovan ženom dokle god ostanete u dobrom odnosu s njom. Njezin idealan partner bio bi u znaku Lava, Strijelca ili Vage.

Prijateljstvo s Ovan ženom je briljantno intenzivno, ali također može biti prolazno. Ona ima širok krug prijatelja, jer ona stalno mijenja svoje interese, a ne može je svatko pratiti cijelo vrijeme.

ariesgirlKao majka, ona je brižna i nije jako nervozna. Ona će se boriti zubima i noktima za svoju djecu. Međutim , ona voli slobodu i mora imati određene aktivnosti van obitelskog života, kao na primjer neki hobi ili posao koji je ispunjava.

Žena Ovan treba stalne promjene u svom životu, a u karijeri želi biti vođe, ne može podnijeti tuđa naređenja. Žene Ovan su odlični liječnici, zubari, odvjetnici, brokeri ili čak profesionalni sportaši. S obzirom na njezinu ambicioznu prirodu i želju za rješavanjem novih izazova, Ovan žena je odličan poduzetnik.

Neovisnost je velika potreba za Ovna, te ove žene moraju imati kontrolu nad svojim financijskim sredstvima. Novac nikad nije pravi problem ovoj ženi, a stavljanje nešto novca na stranu za crne dane jednostavno nije dio njezine rutine.

Pravilna ishrana i odgovarajuće vježbe nisu njezina omiljena zabava, tako da vodi beskrajnu bitku ostati daleko od slatkog deserta, čokolade i slatkih pića. Ovan vlada glavom, to je osjetljivo područje za sve Ovnove. Kao takva, Ovan žena može patiti od glavobolje više nego većina drugih znakova.

Žena Ovan uvijek sljedi nove trendove. Ona je prva koja će pokazati svoju novu torbu prijateljicama.

Tarot, astrologija, numerologija