Muškarac Ovan

aries
Datum: 21 Ožujak – 20 Travanj Dan: Utorak
Vladar: Mars Kamen: Dijamant
Element: Vatra Dio tijela kojim vlada: Glava
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA SAM
Boja: Crvena Energija: Yang

 

aries-manOvan je impulzivan, tvrdoglav, vitalan, nestrpljiv, agresivan i snažan. On ima unutarnju snagu da se bori s cijelim svemirom, a da budemo iskreni, on će vjerojatno pobijediti.

Vladar Ovna je planet Mars, tako da muškarac Ovan prilazi ljubavi poput bitke, on se bori, ali na kraju obično pobijedi. Njegovo odabrano oružje su osmijeh, koketne pohvale, i neodoljiva aura opasnosti koja ga okružuje.

On vjeruje u idealnu ljubav i savršenog partnera, te će čekati dok ga ne nađe. Kad on otkrije svoju idealnog partnera, on se zaljubljuje odmah i neće prihvata ne kao odgovor, bez obzira na to koliko je nedostupna ta osoba. On se općenito smatra najviše kompatibilan s Lavom, Blizancima, Strijelcima i Vodenjakom.

aries-loveKarakteristično impulzivan, taj čovjek će kupiti ono što on želi, iako mu to nije potrebno. Ova osobina se može činiti neozbiljna za neke, ali Ovan muškarac može biti impresivno intuitivan i oprezan sa svojim ulaganjima.

Strast i uzbuđenje se ogleda u crvenoj boji, tako da je ta boja očigledan izbor za Ovna, i nemojte se iznenaditi ako ga vidite u svijetlo crvenoj košulji kako ide na posao. Ovaj čovjek ima stila i prati modene trendove.

Ovan voli nova mjesta i nove prijatelje. On uživa u susretu s ljudima. Kao prirodni, on uživa u izazovu novih projekata i voli naređivati podređenima. Ovan čovjek može se naći u jednom od ovih zanimanja: liječnik, zubar, odvjetnik, broker ili profesionalni sportaš. Ovan Čovjek ima i ambicije i duh za avanturu, što ga čini idealnim poduzetnikom.

Tarot, astrologija, numerologija