Muškarac Lav

Leo01
Datum: 24 Srpanj – 22 Kolovoz
Dan: Nedjelja
Vladar: Sunce Kamen: Oniks, Rubin
Element: Vatra Dio tijela kojim vlada: Srce i leđa
Kvaliteta: Fiksni znak Moto: JA MOGU
Boja: Zlatna, Crvena
Energija: Yang

leomanMuškarac Lav je društven, dostojanstven i jak, s aurom moći oko njega, on je na vrhu svijeta. Lav je rođeni vođa i njegov gotovo životinjski magnetizam privlači mnoge ljude. Sunce vlada znakom Lava, te je Lav uvjeren i energičan. On je ambiciozan, a kad jednom nešto odluči, učinit će sve kako bi došao do svojeg cilja. On je nevjerojatno velikodušan, odan i častan.

Kad je Lav zaljubljen, on voli vatreno, spektakularno i dramatično. Lav duboko vjeruje u ljubav na prvi pogled, a kada pronađe savršenu osobu on će skočiti naglavce za nju. U vezi je krajnje odan, potpuno vjeran i žestoko brani svoju partnericu. On se općenito smatra najviše kompatibilnim sa Strijelcom, Ovnom, Vagom i Blizancima.

Uvjeren i siguran u sebe, tvrdoglavi Lav ponekad izgleda arogantno onima koji ga zapravo ne znaju. Iako se ne boji reći što misli, ovaj gospodin je doista dobra srca i suosjeća s ljudima. Leo je čovjek plemenit, brižan i brzo oprašta onome tko mu je nehotice povrijedio ego.

leo-loveAko želite dobiti Lavovu pozornost, pričajte o automobilima, velikim kućama, skupom nakitu. Cool moda, posljednja elektronika, elegantni kućni namještaj su Lavov stil. Lav voli žutu i zlatnu boju, i kada je riječ o kućnom dekoru privlače ga sunca, krunice, predmeti u zlatnim tonovima  i sve što izgleda ekstravagantno, ali ne previše gizdavo.

Štednja novca nije Lavova briga. On ne zna čuvati novac za kišne dane. Lav je rođeni vođa. On ima jedinstvenu sposobnost organizirati i motivirati ljude oko sebe. Lav može biti što god hoće, ali poslovi koju mu najviše odgovaraju, vezani su za politiku, koordinacije događaja, sport, prodaju, medije, dramsku umjetnost.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.