Muškarac Jarac

capricorn
Datum: 22 Prosinac – 20 Siječanj
Dan: Subota
Vladar: Saturn Kamen: Ćilibar, Oniks
Element: Zemlja Dio tijela kojim vlada: Koljena, kosti
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA VLADAM
Boja: Braon Energija: Yin

 

capricornmanAmbiciozan, odlučan i praktičan – ove osobine karaktreiziraju osobnost muškarca Jarca. On je spreman ići strmim brdima i kroz vremenske nepogode i oluje, dok god zna da ga čeka trijumf na vrhu planine. Prednost daje uspjehu, slavi, prestižu i novcu, a njegova igra je upornost. Njegova posvećenost detaljima i strpljenje vode ga ka ciljevima koje je postavio.

Kao i većinu drugih stvari u životu, muškarac Jarac tretira ljubav ozbiljno. On ne voli flert. On vjeruje u istinsku ljubav i strpljivo će čekati za nju, a kada je pronađe, uradit će sve da je zadržia. On ima visoke standarde i ne gubi vrijeme s igrama. On je romantičan, duboko, duboko u sebi. No on nikada ne bi dopustio emocijama da utječu na njegove odluke, kada je u pitanju ljubav. Jarac traži stabilnost. On želi stalan odnos, on je odan partneru, dokle god postoji jednak udio rada i troškova. On se općenito smatra najviše kompatibilan s Bikom, Djevicom, Ribama i Škorpionom.

capricorn04Muškarac Jarac upravlja svojim  financijama razumno. On pravi planove za budućnost, jer očekuje vrijeme kad će moći uživati u životu bez potrebe da brine o novcu.

Jarac voli odjeću zemljanih boja, tamno zelenu i smeđu. Uvijek je konzervativan, ali sa stilom.

Marljiv i ustrajan Jarac čovjek je dobar kao investicijski savjetnik, financijski analitičar, građevinski poduzetnik, učitelj ili trener.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.