Žena Djevica

Datum: 23 Kolovoz – 22 Rujan
Dan: Srijeda
Vladar: Merkur Kamen: Safir
Element: Zemlja Dio tijela kojim vlada: Probavni sustav
Kvaliteta: Promjenjiv znak Moto: JA ANALIZIRAM
Boja: Plava, Siva
Energija: Yin

 

virgowomanŽena Djevica je šarmantna, savršena i inteligentna. Djevica je vrlo intuitivna, prirodni je kritičar i oštar analizator za sve i svakoga. Ona ima sposobnost da osjeti ono što je loše u osobi ili situaciji, i zna raditi na tome s namjerom da se poboljša. Djevice su perfekcionisti. Neki perfekcionisti neumorno rade na usavršavanju, a drugi su toliko preplavljeni njihovom potrebom da budu savršeni i nikad im ništa nije dovoljno dobro.

Djevica žena ima unutarnju snagu i odlučnost. Ona vjeruje u pravu ljubav, praktičnu ljubav – ne samo bajku i sretan život do kraja, ali ljubav između partnera mora biti jednaka. Ona je izuzetno strastvena i intenzivna, i zahtijeva savršenstvo od njezina odnosa. Potpuno je odana kada je u vezi. Romantika je važna za Djevicu i obično Djevica žena će radije biti sama nego s pogrešnom osobom. Škorpion, Blizanci, Rak, Bik i Jarac su dobar izbor partnera za Djevice.

Pouzdana i korisna, Djevica je prijatelj koji će biti na raspolaganju za Vas na svakom važnom događaju u Vašem životu.

Knjigovodstvo, knjižničar, liječnik, osobni trener, pisac, vrtlar, zaposlenik u vladi, analitičar – sve su to zvanja koji mogu biti povezani s Djevicom.

virgogirlDjevica žena ne voli riskirati sa svojim financijama. Njezin financijski portfelj će sadržavati konzervativne investicije koje su namijenjene za dugoročnu stabilnost, a ne bilo kakve agresivne ili rizične kratkoročne prinose.

Djevica Žena je često snaga iza obiteljske jedinice. Ona će uvijek izaći za člana obitelji, neumorno će raditi za svoju djecu, i pružiti potporu i utjehu onima kojima to treba.

Djevice Žene najčešće imju probavne smetnje i čireve koje uzrokuje previše stresa i brige.

Minimalistički, sofisticiran i cool, njezin modni osjećaj odražava njezinu savršenu osobnost. Ona voli jednostavne, čiste linije koje su prilagođene da izgledaju dobro i traju više od jedne sezone. Ona obično ne prati trendove, znajući da pravi stil nikad ne izlazi iz mode.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.