Žena Bik

Datum: 20 Travanj – 21 Svibanj
Dan: Petak
Vladar: Venera Kamen: Smaragd
Element: Zemlja Dio tijela kojim vlada: Grlo, vrat
Kvaliteta: Fiksni znak Moto: JA IMAM
Boja: Smaragdno zelena
Energija: Yin

bykBik žena je nježna i brižna. Ona može imati neka čvrsta uvjerenja koja ne može mijenjati – ali to također može utjecati pozitivno na snagu njezinog karaktera. Ovo je drugi znak u Zodijaku, a proljeće je u punom cvatu kad Bik slavi rođendan. Ali Bikov temperament se rijetko može vidjeti, jer Bik Žena voli ravnotežu u životu. Ona voli prirodu i želi živjeti u udobnom i šarenom okruženju.

Bik Žena je odmjerena, a može se pojaviti i malo uzdržana. Za nju, istina je najvažnija. Međutim, ispod mirne fasade, leži strast koja nije namjenjena cijelom svijetu, nego samo posebnim osobama. Ona je savršen partner za pravu osobu. Ona voli ići polako i jednastavno i ostat će na stazi dok plod njezinog truda ne sazrije. Najkompatibilniji partneri za ženu Bika su u znaku Raka, Jarca, Djevice ili Ribe.

Žena Bik je divan prijatelj, ona je konstantna i odana. Zauzvrat, sve što traži je da drugi ostanu vjerni njoj, kao što je ona s njima i sve će biti dobro.

taurusgirlŽena Bik voli raditi, prekovremeni rad njoj nije problem. Ona obično nije inovator ili prirodni vođa, ali je istrajan radnik. Bik Žena je općenito dobra u financijama, i davanju financijskih savjeta. Ona voli liksuz i uraditi će sve što je potrebno kako bi poboljšala svoju financijsku situaciju.

Bik Žena je izvrsna majka, ali ona očekuje poslušnost i dobro ponašanje od svoje djece. Ona ne voli lijenost i učinit će sve kako bi svoju djecu održala aktivnim.

Bik vlada grlom, a Bik žene često imaju lijep melodičan glas i slih za glazbu. Njihova grla također mogu biti ranjiva. Bik žena, također mora paziti na stres, jer preveliko živciranje može dovesti do nesanice ili depresije.

Ona voli najfinije tkanine i samo kupuje kvalitetnu odjeću. Odjeća šivena po mjeri za Bik ženu nikada neće izaći iz mode.

Tarot, astrologija, numerologija