Što muškarce privlači kod žena?

Položaj Venere u natalnoj karti muškarca pokazuje neke naznake o tome što njega privlači kod žena. Ukoliko ne znate položaj Venere u natalnoj karti Vašeg partnera, pogledajte tablicu s položajem Venere na dan njegovog rođenja ovdje.

Venera u Ovnu

Ako Vaš partner ima Veneru u Ovnu, njega obično privlače žene koje su pomalo dječačkog izgleda, a voli i atletski izgled. Njega privlače izravne, iskrene i neposredne žene. Osjetljive ili sramežljive žene obično nisu najatraktivnije muškarcu s Venerom u Ovnu, jer on sam voli jake i nezavisne ljude uopće.

Venera u Biku

Ako Vaš partner ima Veneru u Biku, njega privlače žene s figurom pješčanog sata, ali samo one prirodne i ženstvene. Cije tradicionalni tip žena, ne voli one napadne, agresivne i uporne žene. Senzualne, ali jednostavne su najatraktivnije muškarcima s Venerom u Biku.

Venera u Blizancima

Inteligencija i živost su osobine koje muškarac s Venerom u Blizancima želi. Intelekt mu je važniji više nego super izgled, ali preferira mršave, atletski građene žene.

Venera u Raku

Muškarci s Venerom u Raku vole slatke, nježne i tople žene, muškarače ili super mršave ih uglavnom odbijaju. On cijeni jednostavan stil odjevanja (ne gizdav i jeftin). Privlači ga profinjen, tradicionalni izgled žene koja je požrtvovana, ne pretjerano samouvjerena, i nikako ne agresivna.

Venera u Lavu

Muškarac s Venerom u Lavu voli ponosne, dostojanstvene, sigune u sebe i direktne žene. Privlače ga žene s dosta šminke i nakita, koje se ističu od ostalih i imaju svoj stil odijevanja.

Venera u Djevici

Ako Vaš partner ima Veneru u Djevici, privlače ga nenametljive žene jednostavnog izgleda, bez previše glamura i sjaja. Zdravo, prirodno i čisto su najprivlačnije fizičke osobine, kao i inteligencija i skroman, osjetljiv pristup životu.

Venera u Vagi

Muškarce s Venerom u Vagi, privlače vrlo ženstvene žene s nenametljivim šarmom, dobrih manira i jednostavnog, ali lijepog izgleda. Grubost ili agresivnost ga odbijaju.

Venera u Škorpionu

Ove muškarce privlače senzualne, fatalne žene, a posebno one žene koje su možda malo “mračne” i tajanstvene.

Venera u Strijelcu

Muškarce s Venerom u Strijelcu privlače vesele, energične žene, po mogućstvu mršave, ali ne nužno. Općenito, oni vole čist, atletski izgled, ali dobro njegovan.

Venera u Jarcu

ovi muškarci vole klasični izgled u žena. Najviše ih privlače žene orijentirane na karijeru, kompetentne i od povjerenja. Ponekad, starije žene su posebno privlačne muškarcima s Venerom u Jarcu.

Venera u Vodenjaku

Muškarci s Venerom u Vodenjaku vole nekonvencionalne žene, posebnog stila odjevanja, one koje se ističu iz gomile. Ovakav muškarac želi zanimljivu ženu, po mogućstvu lijepu, ali ako mora birati između intelekta i ljepote, izabraće svakako intelekt.

Venera u Ribama

Ove muškarce impresioniraju nježne i slatke žene, pomalo bespomoćne s nedostatkom povjerenja. Nikako ne voli robusne i agresivne.

Tarot, astrologija, numerologija