Jupiter u sinastriji

jupiter u sinastrijiJupiter u 1. kući

Jupiter u Vašoj prvoj kući će proširiti Vaš ego i samouvjerenje. Vi se osjećate moćno kada ste sa svojim partnerom. U Vašoj vezi ne postoji strah od neizvjesnosti života.

Jupiter u 2. kući

Kada Jupiter Vašeg Ppartnera, pada u Vašu drugu kuću, Vi imate osjećaj kako više novca trošite kada ste zajedno. Jupiter će Vas učiniti previše samouvjerenim, zato pazite da ne pretjerate i ne dovedete sebe u lošu financijsku situaciju.

Jupiter u 3. kući

Jupiter pojačava i podiže Vaše intelektualne razgovore na još veću razinu. Pod tim se podrazumijeva i pojačanje negativnih razgovora što može dovesti do rasprava pa čak i svađe. Zato budite oprezni s Jupiterom u trećoj kući jer ovaj planet može dovesti do nerazumijevanja među Vama.

Jupiter u 4. kući

Vi želite veću kuću, veći auto i veću obitelj kada Jupiter Vašeg partnera pada u Vašu četvrtu kuću. On unosi zabavu i radost u Vašu vezu.

jupisinasJupiter u 5. kući

Jupiter može “zapaliti” ovu kuću. Vi nikada ne usporavate, iz jedne avanture, skačete u drugu. Ali, ponekad morate stati i razmisliti malo i o osobnim potrebama Vašeg partnera.

Jupiter u 6. kući

Vaš partner predstavlja inspiraciju i motiviše Vas završiti svakodnevne zadatke. Partner Vam pruža neophodnu pomoć u zadacima koje inače želite odložiti.

Jupiter u 7. kući

Ovo je odlična pozicija Jupitera. Vi imate slobodu kretanja u Vašoj vezi. Ne osuđujete jedan drugog i dobro se razumijete. Ali budite oprezni, jer ta sloboda može se okrenuti protiv Vaše veze. Postavite granice i ne dozvolite Jupiterovoj slobodi da prevlada osjećanja koja imate kada ste zajedno.

Jupiter u 8. kući

Uz Jupiter u osmoj kući, Vi lako dajete i primate u Vašoj vezi. Osma kuća se odnosi na davanje-primanje odnos, što može biti previše komplikovano i ograničavajuće za mnoge parove, ali uz Jupiter ovdje, sve postaje lakše, jer nijedan od Vas ne očekuje da mu se vrati istom mjerom.

metallic_effect_heartJupiter u 9. kući

Jupiter će proširiti Vaše stavove i intelekt i pojačati osjećaj slobode koju imate u Vašoj vezi. Vi svijet vidite kao priliku koja će Vam omogućiti učenje, razvijanje i širenje znanja i kulture koju već ionako posjedujete.

Jupiter u 10. kući
Jupiter će u desetoj kući proširiti Vaše poglede na karijeru i posao i Vi ćete se osjećati kako možete sve postići lako i brzo.

Jupiter u 11. kući

S Jupiterom u jedanaestoj kući, Vi lako prilazite velikim skupinama ljudi. Vi pomažete tim skupinama postići ono za što se bore jer znake kako iskazati svoje mišljenje i stavove.

Jupiter u 12. kući

S Jupiterom u dvanaestoj kući Vi i Vaš partner kao da gledate jedan drugom u svijest. Vi ste spremni razgovarati o svemu, pa i o takvim osjećajima, iako su oni malo neprijatni.

Tarot, astrologija, numerologija