Palas u natalnoj karti

palasPalas Atena je inteligentna, ona je tkalac uzoraka, povezuje sve ideje zajedno. Ona je strateška komanda u ratniku i mirnom generalu. Gradovi su joj domeni. Ona je povezana s Vagom zbog svoje usredotočenosti na ideje. Kao Vaga, ona može vidjeti obje strane. Ona je kreativni umjetnik. Ona utječe na mnoge stvari, poput imunološkog sustava, umjetnosti, odnos otac/kćer, intuicija, pravda, mudrost, obrana. Palas Athena će Vam pomoći odrediti kako tumačite Vaš odnos sa svojim ocem, i kako tretirati sve muškarce u cjelini. Njezine negativne strane su sukobi, pravne bitke, nepravde i bolesti zbog oslabljenog imunološkog sustava.

paar

Palas u Ovnu

Palas Atena u Ovnu tereti i pokušava naći najbrže rješenje. Osobe rođene s Palasom u Ovnu trebaju akciju,  vole natjecanje i borbu. Oni su inovativni i inventivni. Oni znaju kako mobilizirati vitalnu energiju, za borbu, inspiraciju, umjetnost ili za ozdravljenje. Oni su pioniri. To je dobra kombinacija za umjetnike, akupunkturiste, homeopate i sportaše.

 

patauPalas u Biku

Palas Atena u Biku prima podatke preko fizičkih osjetila. Oni mogu izliječiti ljude polaganjem ruku na oboljelo mjesto. Oni su vješti u boji, obliku i teksturi, tako da mogu transformirati ove stvari u lijepa djela glazbe, umjetnosti ili krajolika. Oni koriste zdrav razum. Imaju strpljenja, a njihova sposobnost rješavanja problema povećava se kada se osjećaju dobro.

 

pagemPalas u Blizancima

Palas Atena u Blizancima vidi svijet kroz riječi. Riječi mogu biti iscjeljenje. Oni su u stanju analizirati osjećaje i staviti svoje slike u poeziju ili priče. Oni se također bore s riječima. Oni posjeduju znanje. Za njih je moguće raditi na dva ili više problema istovremeno. Sve im brzo dosadi, zato vole kad su zauzeti. Riječi zagonetke su povjetarac za njih. Riječi su im medij za većinu aktivnosti. Osobe s Palasom u Blizancima mogu biti vješte u govornoj terapiji, hipnozi class=”hps”>i afirmaciji drugih.

 

palcanPalas u Raku

Palas Atena u Raku vidi kroz emocije. Oni pružaju osnovne potrebe za život i udobnost. Oni mogu biti vješti u domu i igrati se domaćina. Oni brane obitelj i dom na smrt, zauzimaju se za djecu, starije osobe i one kojima treba pomoć. Oni su puni empatije. Oni su u stanju rješavati emocionalne probleme i mnogi s Palasom u Raku su izvrsni terapeuti ili davatelji skrbi. Gostoljubivost je ključni dio njihove osobnosti. Emocionalna podrška je njihova snaga.

 

palleoPalas u Lavu

Palas Atena u Lavu vidi svijet kao platno na koje će naslikati svoju viziju. Oni su vrlo kreativni. Oni liječe ljude putem likovne terapije, terapija u igri, psiho, plesne terapije i smanjenje stresa kroz ugodne aktivnosti. Oni stvaraju u mnogim umjetnostimai. Oni mogu pokazati interes za solarnu energiju. Karizmatični, oni su često u javnosti. Rješenja koja otkriju su dramatična i vrijedna pozornosti.

 

palvirPalas u Djevici

Palas Atena u znaku Djevice percipira analitički. Oni mogu odvojiti suštinu stvari iz svih komplikacija. Oni mogu uživati u yogi, proučavaju herbalizam ili prehranu kao metode liječenja. Ova kombinacija je praktična i može izraziti kreativnost kroz keramiku, šivanje, drvo ili računalno programiranjeOni imaju talenat odvojiti dobre stvari od svega ostalog. Osobe s Palasom u Djevici vide do najsitnijih obrazaca i koriste tu vještinu za rješavanje problema.

 

pallibPalas u Vagi

Palas Atena u Vagi traži ravnotežu u svom životu. Oni rade najbolje s ljekovitim energijama kroz razne terapije, tai chi, makrobiotiku, bračno savjetovanje, gestalt tehnike i upravljanje sukobima. Oni su vješti u stvaranju interijera, grafici i modi. Oni vjeruju u pravdu kroz korištenje diplomacije, meditacije i legalnim kanalima. Oni imaju sposobnost usklađivanja dve različite krajnosti. Oni lako mogu uočiti obrasce u bilo kojoj socijalnoj situaciji. osobe s Palasom u Djevici su sposobne naći rješenja za mnoge društvene probleme.

 

palscoPalas u Škorpionu

Palas Atena u Škorpionu može vidjeti i ispod površine. Oni su jaki iscjelitelji s talentom za rješavanje problema iz korijena. Oni mogu koristiti psihološke metode poput Primal Scream terapije, hipnoze i regresije prošlih života. Oni također mogu se zainteresirati i za seksualnu terapiju i regeneraciju. Vole umjetničke izraze u obliku mandale, dvostruka značenja i tantričke prakse. Oni su neustrašivi i nemilosrdni u borbi, posjeduju vještinu za špijunažu i strategiju. Vole rješavanje tajni i problema. Njihov uvid im pomaže steći prednost u mnogim situacijama.

 

palsagPalas u Strijelcu

Palas Atena u Strijelcu može vidjeti veliku sliku. Oni mogu pomoči drugima u mentalnom ozdravljenju, pomoću slika. Oni također mogu liječiti s duhovnim sredstvima. Osobe s Palasom u Strijelcu žele stvoriti umjetnost koja prikazuje univerzalna načela i naglašava jedinstvene kvalitete različitih kultura. Oni su vitez u sjajnom oklopu, spremni braniti istinu i pravdu. Oni mogu djelovati kao savjetnik onima na vlasti. Njihovo umijeće vidjeti velike uzorke može im pomoći naučiti druge.

 

palcapPalas u Jarcu

Palas Atena u Jarcu može vidjeti temeljne strukture u bilo kojem obliku. Osobe s Palasom u Jarcu imaju dara za držanje terapija poput kiropraktike, osteopatije, masaže dubokog tkiva i stomatologije. Oni žele stvoriti precizne kalupe u obliku svoje kreativne energije. Arhitektura, skulptura i izrada može biti neka od kreativnih umjetnosti koje rade za ovu kombinaciju. Oni imaju sposobnost da se nađu na pravom mjestu u pravo vrijeme. Oni brane zakon i red i imaju snažnu potrebu biti u vlasti. Oni su izvrsni organizatori i planeri.

 

palaqPalas u Vodenjaku

Palas Atena u Vodenjaku vidi sve buduće mogućnosti. Oni mogu raditi iscjeljenja s bioenergijom, vibracijom, bojama, kristalima, zvukom. Oni žele stvoriti nešto novo i uzbudljivo. Oni mogu usredotočiti svoju kreativnost na računalnu grafiku, znanstvenu fantastiku ili new wave glazbuOni su revolucionari koji brane humanitarne svrhe diljem svijeta. Ova kombinacija čini ih genijima. Oni su daroviti u rješavanju najtežih problema s neobičnim rješenjima.

 

palpisPalas u Ribama

Palas Atena u Ribama bavi se fantastičnim, mističnim tumačenjem stvarnosti. Oni mogu biti psihički iscjelitelji, koristeći tehnike kao što su vizualizacija, mašta i tumačenje snova. Osobe s Palasom u Ribama imaju dara za meditaciju, duhovno vodstvo i druge duhovne prakse. Oni su pjesnici i inspirativni umjetnici. Oni su ljubitelji nenasilnog otpora i pacifizma. Oni su suosjećajni i žele liječiti univerzalnu patnju.

Tarot, astrologija, numerologija