Eros u natalnoj karti

erosastEros nadjačava um s ljubavlju i seksom. Eros predstavlja seksualnu objektivizaciju, strast, želju i kreativnost. Eros, otkriva našu erotsku prirodu. Kako bi pronašli u kom znaku se nalazio Eros na dan Vašeg rođenja, pogledajte ovdje.

 

erosariesEros u Ovnu

Osobe s Erosom u Ovnu su instinktivne i brzo postaju zaluđeni svojim partnerom. Njihove seksualne privlačnosti nastaju brzo i dešavaju se u trenutku na vrlo intenzivan način. Njihove strasti rastu i padaju brzo. Osobe s Erosom u Ovnu uživaju u trenutku i često vide svog partnera/partnericu kao objekat ili “produžetak” sebe.

 

erostaurusEros u Biku

Ovo su vrlo senzualni ljubavnici koji nastoje posjedovati svog partnera. Seksualna posesivnost je često problem, a mogu biti pomalo primitivni u svojim željama. Osobe s Erosom u Biku su vrlo nesretni kada su bez stalnog partnera. Njihove seksualne naravi su ukorijenjene u osjetilima.

 

erosgeminiEros u Blizancima

Osobe s Erosom u Blizancima su vrlo znatiželjne i radoznale. Oni žele partnera koji je i intelektualno jak i s kim mogu razgovarati o svemu, pa i o seksu na otvoren način. Eros u Blizancima često piše pisma svojim ljubavnicima i očekuju da mu se uzvrati. Mnogi s Erosom u Blizancima uživaju u razgovoru tijekom seksa.

 

eroscancEros u Raku

Osobe s Erosom u Raku unose svoje emocije u seksualni čin. Kada im je samopuzdanje nisko, oni mogu koristiti druge kao seksualne objekte, vjerojatno kao rezultat njihovog straha od odbijanja. Kao negativna osobina Erosa u raku javlja se posesivnost i pokušaj kontrole nad partnerom, međutim, intimnost i toplina su moćni stimulansi za Erosa u Raku.

 

erosleoEros u Lavu

Eros u Lavu voli fantazije, voli flert, ali je odaniji nego većina drugih znakova. Ove osobe žive za ljubav i strast. Kada su u vezi, oni mogu biti ovisni o koketiranje s drugim ljudima kako bi se osjećali živo i moćno, jer Eros u Lavu ima veliki ego.

 

erosvirgoEros u Djevici

Prizemnost i intelektualnost su osobine Erosa u znaku Djevice. Ove osobe su senzualne kad ne razmišljaju previše, ali to je rijetko za Erosa u Djevici kome je na prvom mjestu intelekt. Osobe s Erosom u Djevici mogu imati različite faze između promiskuiteta i celibata. Djevica je vrlo povezana s tijelom i njegovim funkcioniranjem i Eros u znaku Djevice često traži obnovu kroz seks.

 

eroslibraEros u Vagi

Eros u Vagi voli flert i vrlo je šarmantan, ima sklonost ka jednakosti na seksualnoj razini, ali u praksi, Eros u Vagi često zaboravlja svoje seksualne potrebe, jer previše naglašava potrebe svog partnera. Osobe s Erosom u Vagi su vrlo romantični i zavodljivi ljubavnici, ali takošer jako cijene  i komunikaciju.

 

erosscorpEros u Škorpionu

Eros u Škorpionu je najerotičniji od svih znakova. Ovi ljubavnici mogu biti ovisni o uzbuđenju upoznavanja partnera iznutra i izvana.  Intenzitet u ljubavi i seksu je jako važan za osobe s Erosom u Škorpionu. Oni ne žele samo tijelo partnera, već i dušu. Eros u Škorpionu nema strah od intimnosti i seksa i učiniće sve ako je i njegov partner voljan pratiti ga.

 

erossagittEros u Strijelcu

Osobe s Erosom u Strijelcu su optimisti i entuzijasti i sve što žele u seksu je zabava. Ponekad na seks gledaju kao na sport. Mogu iznenaditi partnera s vrlo otvorenim i gotovo nevinim stavom prema intimnosti. Seks je igra, a kako će se ta igra odvijati, zavisi od publike – partnera. Eros u Strijelcu može prikazati strast za znanjem, glad za novim iskustvima, i ljubav prema putovanjima i upoznavanju novih zemalja i kultura.

 

eroscapriEros u Jarcu

Prizemni Eros u Jarcu je vrlo senzualan, libido je jak, ali je uvijek pod kontrolom. Saturn vladar Jarca je znak koji voli upravljati, ali ne nužno kontrolirati. Mnogi s Erosom u Jarcu usmjeravaju veći dio svojih intimnih želja u ostvarenje nečega realnog i značajnog za život.

 

erosaquaEros u Vodenjaku

Osobe s Erosom u Vodenjaku vole sve što je neobično. Eros u Vodenjaku ima otvorene poglede na seks i intimnost. Ove osobe su vrlo kreativne, i također mogu potaknuti kreativnost u svog partnera.

 

erospiscEros u Ribama

Eros u Ribama je kameleon koji se lako prilagođava svom partneru. To ne znači da ove osobe nemaju seksualne sklonosti, nego su suosjećajni i sposobni razumjeti i prihvatiti gotovo sve na romantičan način. Eros u Ribama se osjeća vrlo ugodno i opušteno kada može ispričati svom partneru sve što ćeli u povjerenju.

Tarot, astrologija, numerologija