Nakit za horoskopske znakove

Ovan

ariesdiamOvna, po svim zodijačkim pravilima, štite: cirkonij, dijamant, zlato i rubin. U razdoblju kada idete na poslovne sastanke vaše šanse za uspjeh i sreću bi mogli uvećaju i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo bi nositi uglavnom narukvice od srebra.

Bik

taurrosqVi volite nakit, iako kao Bikovi djelujete “raskošno” i bez njega. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge možete uvjeriti u ono što hoćete ukoliko nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, ali i rozenkvarc može “odigrati” svoje. Uvijek je vrijeme za upadljive naušnice i za velike kopče u kosi sa puno štrasa.

Blizanci

gemintopazVaša mladenačka priroda voli nježne tonove nakita. Topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše koristiti magičnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog s više primjesa plavih tonova za poslovne susrete. Bit ćete uvjerljiviji u naplati duga ili u zavođenju s ogrlicom od koralja.

Rak

cancsilOdgovara vam srebrni nakit i nakit u plavim tonovima. Ipak, ako krećete na poslovni sastanak, zlatna narukvica će vam prije donijeti više uspjeha, posebno kombinirana sa slonovom kosti, ili kombinacija bijelog i žutog zlata. Ako namjeravate zavedete nekoga tko ima veze s inozemstvom, stavite bilo koji komad nakita od malahita ili granata.

Lav

leogolruZlatan nakit, dijamanti, rubini, to je vaš izbor! Ali planete u određenim razdobljima vam “određuju” pojačati svoju intuiciju nakitom od bakra, srebra ili platine. Detalji od zelenog turmalina i tirkiza ili prsten s plavim safirom, može učiniti čudo, posebno u tajnim ljubavnim avanturama i posebno ako ste (neprimjereno vašem znaku) u vezi s Rakom ili Bikom.

Djevica

virmalaMalahit i topaz vam sasvim odgovaraju. Međutim, kada je Saturn u vašem znaku, prsten sa kamenom od crnog oniksa ili sa granatom će privući poglede suprotnog spola. Žuti safir ili prsten sa smaragdom mogu privući osobu koja vam se sviđa, a koja često putuje, posebno na jug ili jugoistok od mjesta u kojem živite.

Vaga

librtourmRužičasti turmalin i aleksandrit vam daju energiju i potreban šarm, energetski vas pune. U trenutnom razdoblju svaki nakit s zelenkastim i ružičastim tonovima pojačava vašu karizmatičnost. Ako idete na poslovne sastanke slobodno stavite na sebe prsten od crvenog spinae ili bakrenu narukvicu, a za večernje izlaske privjesak sa tirkizom ili žadom. Može i imitacija.

Škorpion

scorppeaCrni biser, čak i uz crnu čipkanu haljinu, sjajno vam stoji. Djelujete neodoljivo s nakitom od platine, hematita ili prstenom od rubina. Trenutno vam planete “nagovještavaju” da treba biti nešto nježniji u odabiru nakita, te bi dobro došla ogrlica od srebra s prstenom od akvamarina. Muškarci bi se prije osmelili da vam priđu.

Strijelac

sagittemerSmaragd i safir – vaše omiljeno drago kamenje, u ovom razdoblju može slobodno biti zamijenjeno nakitom od slonove kosti. Savršeno bi vam odgovarala i imitacija ovog nakita, kao i prsten od citrina, posebno za poslovne razgovore, i donijela bi vam sreću po pitanju novca. Za ljubavne susrete obavezno ponesite prsten s brilijantima.

Jarac

caprionVolite tirkiz, granat, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamenja, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Ona vam pomaže i kod kontakata sa strancima. Za ljubavne susrete slobodno koristite crveni turmalin ili umjetno biser, djelovat “pitomije” uz to. Za duge poslovne sastanke iskoristite komade s bilo kojom vrstom poludragog kamenja ljubičaste boje.

Vodenjak

aquatirqVaš omiljeni nakit su glomazne narukvice, mogu i od alpake ili od tigrovog oka, poludragog kamenja i birate obično tirkiz. Slobodno ga nosite, čak i imitaciju, i to u vidu velikih privjesaka, moguće u formi skarabeja. Orijentalne ogrlice u vidu srebrnih privjesaka podići će vam moral i dobro raspoloženje. Za večer slobodno birajte korale, iako još nije ljeto.

Ribe

piscametVaša nježna priroda obično voli akvamarin, biser i ametist, i možete slobodno nositi taj nakit uz dosta srebrnih lančića i narukvica. Uglavnom bi trebalo da se orijentirate na ogrlice sa akcentom na zelenim tonovima, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebno obratite pozornost na cipele sa štrasom ili ukras u podignutoj kosi u tamnoljubičastoj boji.

Tarot, astrologija, numerologija