Venera u kućama

Venera u kućamaVenera u prvoj kući

Ukoliko imate Veneru u prvoj kući natalne karte, to znači da ste simpatična, magnetska, atraktivna i šarmantna osoba. Volite prijateljstva, imate talent za diplomatiju i samoizražavanje. Negativni utjecaj Venere izaziva u Vama pasivno-agresivno ponašanje. Potreba da se svidite drugima, i/ili zadržati mir, može dovesti do osjećaja ogorčenosti ili općeg nemira ako smatrate da ste se odrekli vlastite snage. Možda će vam biti teško donijeti čvrste odluke. Glava i lice su najatraktivniji dijelovi Vašeg tijela.

 

Venera u drugoj kući

Ako se Venera nalazi u drugoj kući natalne karte, materijalni izrazi ljubavi i pažnje su važni za Vas. Vaš ukus je obično “jednostavno ekstravagantan” i dobro definiran. Neki bi mogli osjetiti da imate talent za pronalaženje predmeta od vrijednosti i dobrog ukusa. Vi privlačite kvalitete. Koristite velikodušnost za vlastitu korist – drugim riječima, možda ćete dati darove s očekivanjem nagrade. Vi ste možda pretjerano vezani za pobjedu i divljenje od strane partnera, nauštrb otkrivanja prave ljubavi. Zapamtite, složeni ili misteriozni partneri nisu za Vas, Vi trebate jednostavnog, istinskog partnera u ljubavi. Vaš vrat, gornja prsa i glas su neobično atraktivni.

 

Venera u trećoj kući

Venera u trećoj kući natalne karte ukazuje da ste Vi verbalno izražajin, diplomatski i taktični. Možete jednostavno pobijediti druge sa svojim riječima. Vi lako dajete komplimente. Neki od Vas možda koriste laskanje u svoju korist. Vi ste općenito vrlo dobar posrednik, s ciljem da se vrati barem privremeni mir. Ali, imate i nestašnu stranu, Vaša želja biti taktičan i pristojan s drugima, ne uspijeva uvijek. Vi cijenite mentalnu stimulaciju i česte promjene pejzaža u svojim ljubavnim odnosima.

 

Venera u četvrtoj kući

Venera u četvrtoj kući natalne karte ukazuje da Vi tražite ravnotežu, ljepotu, sklad i mir u svom domu i obiteljskom života. Možda Vas posebno privlači luksuz ili kvalitete/udobnost predmeta u kući, i vjerojatno imate oko za uređenje interijera. Vaša ljubav je izrazito sentimentalna, a pokazujete je kroz njegovanje i iskazivanje suosjećanja. Vi ne dajete svoje srce lako, ali kada to uradite, to učinite sa velikim emocijama.

 

Venera u petoj kući

Venera u petoj kući natalne karte ukazuje na Vaš interes za suprotni spol još od rane mladosti. Vama je lako i prirodno uvijek imati simpatiju ili interes za nekoga. To je Vaša romantična, razigrana strana, koja Vas čini mladima u srcu. Vi ste obično vrlo odani svojem partneru.

 

Venera u šestoj kući

Venera u šestoj kući natalne karte ukazuje da su Vaši izrazi ljubavi i pažnje praktični i korisni. Vi ste uvijek na usluzi partneru. Mnogi od Vas su talentirani za rad na dizajnu, jer pridajete mnogo pozornosti na sve male dijelove koji čine cjelinu, s ciljem pronalaženja reda i sklada u tim sustavima. Ako niste oprezni, može se desiti da nikada ne pronađete pravu ljubav, jer Vam je bitno samo da služite partnera.

 

Venera u sedmoj kući

Venera u sedmoj kući natalne karte ukazuje da Vi živite za odnose, jer Vama je teško kada ste sami. Harmonija je najvažnije za Vas, Vi ste mirotvorac, i volite uravnotežen, skladan odnos. Budite oprezni kada se trudite zadržati mir, jer drugi Vas mogu iskoristiti. Vaši bokovi i donji dio leđa su posebno atraktivni dijelovi Vašeg tijela.

 

Venera u osmoj kući

Venera u osmoj kući natalne karte znači da Vi tražite intenzitet u svojim ljubavnim odnosima, a povremeni susreti Vam nisu naročito važni. Vama je dosadno s mehaničkim interakcijama između partnera, i možda radije preferirate dramu u svojim odnosima. Vas privlači sve što je tabu, skriveno, zabranjeno, i Vi pronalazite ljepotu u kvaru, razočaranju, opsjednutosti i strasti.

 

Venera u devetoj kući

Venera u devetoj kući natalne karte ukazuje da Vi privlačite ljude različitih kulturnih sredina. Vas privlači partner sa smislom za avanturu. Niste posebno nametljivi, ali očekujete određenu količinu slobode u partnerstvu. Nećete biti sretni u vezi koja je restriktivna ili ograničavajuća. U stvari, imate veliku ljubav za osjećaj slobode ili neograničenosti. Vi cijenite ljubavnika koji je oduševljen i ne boji se imati dobar provod (s Vama!). Možete težiti visokim idealima u ljubavi, ali neki od Vas možda nemaju istinske i duboke osjećaje privrženosti. Vaši bokovi i bedra mogu biti posebno atraktivni.

 

Venera u desetoj kući

Venera u desetoj kući natalne karte znači da Vas ljudi poštuju, Vi ste šarmantni i imate mnogo obožavatelja, iako su neki od njih obožavatelji iz daljine. Imate veliku potrebu biti prepoznati, Vi želite da Vam se dive za Vaš šarm, ljepotu ili ljubav, ali treba biti oprezan da ne postanete previše obuzeti onim što drugi misle o Vama, jer možete naići na laži.

 

Venera u jedanaestoj kući

Venera u jedanaestoj kući natalne karte ukazuje da Vi želite prijateljski i iskren odnos sa svojim partnerom. Vi imate tendenciju da se usredotočite na osobe sa jedinstvenim kvalitetama. Vaši odnosi moraju imati nekakav nekonvencionalan element kako bi održali Vaš interes na visokoj razini. Samo razmislite pre no što ulazite u svakojaka prijateljstva, jer ona nose i određenu odgovornost. Na Vašem tijelu, posebno su atraktivni gležnjevi.

 

Venera u dvanaestoj kući

Venera u dvanaestoj kući ukazuje da volite romantiku, Vi živite i dišete za svog partnera. Ali to nije najbolji odnos, jer granice nisu jasno definirane – gdje su Vaše potrebe i potrebe Vašeg partnera, i lako možete biti ozlijeđeni u ljubavi. Također možete se osjećati iskorišteno. Ljubav i žrtve idu ruku pod ruku za Vas. Vi ste vrlo privučeni odnosima koji su neobični, tajni i izazovni, pa bi trebali pripaziti s kime ulazite u vezu. Budući da Venera predstavlja atrakciju, a dvanaesta kuća je povezana s nogama, noge su Vam posebno atraktivni dio tijela.

Tarot, astrologija, numerologija