Podznak za Vagu

podznak za vaguPogledajte odnos Vašeg horoskopskog znaka i ascendenta (podznak), ukoliko ste u horoskopu Vaga:

Vaga – podznak Ovan

Ovan je impulzivan, a Vaga uravnotežena, te osobe sa ovom kombinacijom teško doživljavaju ovu psihološku dvostrukost. Ovdje se događa da osoba koja je rođena u ovoj kombinaciji znaka i podznaka može oklijevati prije nego što krene u određenom pravcu, te stoga prijeti nestabilnost i gubitak vremena zbog premišljanja što dovodi do nesposobnosti da se odradi posao.

libtauVaga – podznak Bik

Kombinacija ova dva Venerina znaka daje jednu kompleksnu osobu. Ovdje Bik, koji je znak Zemlje, daje čvrstinu i spokojstvo Vagi, koja je glavni element Zrak, dok Vaga istovremeno utječe na Bika svojom lakoćom i spontanosti. Vaga u podznaku Bik ima dar za umjetnost i ljubav prema lijepim i skupocjenim stvarima te sklonost prema blistavom društvenom životu. Ovdje utjecaj Bika umanjuje, sa svoje strane, raznolikost veza, ali uvećava težnju za fizičkom vezom.

libgeVaga – podznak Blizanci

Podznak Blizanac i Sunce u Vagi mogu se smatrati sretnom kombinacijom, jer se ovdje osjećajnost i senzibilitet spaja sa vrlo okretnim intelektom. Odnosno, izraženo drugim riječima osobe koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka imaju realne mogućnosti da uravnoteže emocije i razum. Ovdje se radi o dva zračna znaka koja zrače harmonijom i zajedno stvaraju jednu osobu koja je uravnotežena, sretana što živi i veoma otvorena.

libcaVaga – podznak Rak

Vaga u podznaku Rak je podijeljena između ljubavi za obiteljsku intimnost, osjećajnu udobnost i sentimentalnu stabilnost i ljubavi za društvene veze, ljubavne igre; ona bi željela istovremeno živjeti  u društvu ili profesiji i sačuvati svoj svijet opuštanja i sanjarenja. Međutim tako idealnu ravnotežu je zaista teško naći.

libleVaga – podznak Lav

Kombinacija Vaga u podznaku Lav može biti definirana kao koncentracija snaga, jer u njoj u isto vrijeme živi direktna i nametljiva snaga Lava i ona diplomatska koja poštuje tuđe želje i potrebe, iako ne odustaje od svojih namjera, koja pripada Vagi. Osobe rođene u ovoj kombinaciji su društvene i zrače elegancijom. Njihova prijatna autoritativnost zna zauzeti vrlo važna mjesta.

libvirVaga – podznak Djevica

Ovdje se događa određena suprotnost znaka i podznaka jer Vaga voli život i zadovoljstva koja on nudi, i to bez velikih obaveza, dok je Djevica uvijek zabrinuta nad svojom egzistencijom. Podznak Djevica u ovoj kombinaciji pomaže da se ova osoba jako dobro snalazi u životu. Karakteristike osoba koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka je zavodljivost, strpljenje, odmjerenost, samokontrola, metodičnost, ravnoteža, sklad.

liblibVaga – podznak Vaga

Osjećajnost je glavna karakteristika osoba koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka. Upravo samo osjećaji pomažu ovim osobama da pobjede svoju neodlučnost, svojstvenoj ovakvoj prirodi koja je istovremeno spontana, okrenuta drugima, promišljena i koncentrirana tražeći uvijek idealno rešenje za sve probleme. Njihova životna misija je bolji svijet, i to bolji svijet za sve, a ne samo za njih.

libscoVaga – podznak Škorpion

Ovo je jako oprečna kombinacija – ovo je osoba koja je u vječnom sukobu sa samim sobom. S jedne strane Škorpion joj daje karakteristike nemira i snage, dok Vaga daje spremnost žrtvovanja za druge, želju za mirom i ravnotežom. Vaga se u životu osjeća žrtvom, a Škorpion u njima budi tvrdoglavu i tešku osobu. Škorpion je prvenstveno okrenut tamnim dubinama života, voli analizirati , kritičan je i strastven dok je Vaga otvorena.

libsagVaga – podznak Strijelac

Podznak u Strijelcu se jako dobro slaže sa osnovnim znakom. Ovo je kombinacija pokazuje sposobnost prožimanja svijeta misli i realnosti. Strijelac ima intelektualne i religiozne težnje, a Vaga djeluje na polju ljubaznosti, praktičnosti i humanosti. Vaga se interesira za probleme svog vremena i ima želju za njihovom rješavanjem, želi ostvariti slogu među ljudima i teži za društvenim idealima.

libcapVaga – podznak Jarac

Zamislite osobu koja je svjesna svojih problema, ali nije sposobna da ih riješi;  osobu koja je u sukobu sa tim osjećajem nemoći; osobu koja pokušava zadovoljiti svoje ambicije, ali nije koja nije u stanju koncentrirati se na jedan cilj, jer otkriva malo po malo da nema snage, hrabrosti, niti sposobnosti samoodricanja koje je neophodno za ostvarenje cilja.

libaqVaga – podznak Vodenjak

U ovoj kombinaciji povezala su se dva zračna znaka koja daju skladnu, društvenu, otvorenu i humanu osobu. U njihovom unutrašnjem svijetu intuicija, optimizam, pokretljivost, inventivnost, lakoća i elastičnost pobjeđuju sirovu snagu. Međutim ove osobe mogu imati neke mane koje su uglavnom zasnovane na slijepom optimizmu; poput bezbrižnosti, lakomislenosti, lijenosti.

libpiVaga – podznak Ribe

Osobe koje su rođene u ovoj kombinaciji rade uvijek pod utjecajem osjećaja, a takav stav ih često sprječava da u potpunosti  iskoriste svoje snage.  Sukob koji se rađa iz težnje prema ravnoteži i harmoniji ove osobe vodi prema nepotrebnom trošenju snaga svojeg bića, zbog nepotrebne bitke na dva fronta, često im se dogodi da se ne mogu prilagoditi stvarnosti.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.