Podznak za Vagu

podznak za vaguPogledajte odnos Vašeg horoskopskog znaka i ascendenta (podznak), ukoliko ste u horoskopu Vaga:

Vaga – podznak Ovan

Ovan je impulzivan, a Vaga uravnotežena, te osobe sa ovom kombinacijom teško doživljavaju ovu psihološku dvostrukost. Ovdje se događa da osoba koja je rođena u ovoj kombinaciji znaka i podznaka može oklijevati prije nego što krene u određenom pravcu, te stoga prijeti nestabilnost i gubitak vremena zbog premišljanja što dovodi do nesposobnosti da se odradi posao.

libtauVaga – podznak Bik

Kombinacija ova dva Venerina znaka daje jednu kompleksnu osobu. Ovdje Bik, koji je znak Zemlje, daje čvrstinu i spokojstvo Vagi, koja je glavni element Zrak, dok Vaga istovremeno utječe na Bika svojom lakoćom i spontanosti. Vaga u podznaku Bik ima dar za umjetnost i ljubav prema lijepim i skupocjenim stvarima te sklonost prema blistavom društvenom životu. Ovdje utjecaj Bika umanjuje, sa svoje strane, raznolikost veza, ali uvećava težnju za fizičkom vezom.

libgeVaga – podznak Blizanci

Podznak Blizanac i Sunce u Vagi mogu se smatrati sretnom kombinacijom, jer se ovdje osjećajnost i senzibilitet spaja sa vrlo okretnim intelektom. Odnosno, izraženo drugim riječima osobe koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka imaju realne mogućnosti da uravnoteže emocije i razum. Ovdje se radi o dva zračna znaka koja zrače harmonijom i zajedno stvaraju jednu osobu koja je uravnotežena, sretana što živi i veoma otvorena.

libcaVaga – podznak Rak

Vaga u podznaku Rak je podijeljena između ljubavi za obiteljsku intimnost, osjećajnu udobnost i sentimentalnu stabilnost i ljubavi za društvene veze, ljubavne igre; ona bi željela istovremeno živjeti  u društvu ili profesiji i sačuvati svoj svijet opuštanja i sanjarenja. Međutim tako idealnu ravnotežu je zaista teško naći.

libleVaga – podznak Lav

Kombinacija Vaga u podznaku Lav može biti definirana kao koncentracija snaga, jer u njoj u isto vrijeme živi direktna i nametljiva snaga Lava i ona diplomatska koja poštuje tuđe želje i potrebe, iako ne odustaje od svojih namjera, koja pripada Vagi. Osobe rođene u ovoj kombinaciji su društvene i zrače elegancijom. Njihova prijatna autoritativnost zna zauzeti vrlo važna mjesta.

libvirVaga – podznak Djevica

Ovdje se događa određena suprotnost znaka i podznaka jer Vaga voli život i zadovoljstva koja on nudi, i to bez velikih obaveza, dok je Djevica uvijek zabrinuta nad svojom egzistencijom. Podznak Djevica u ovoj kombinaciji pomaže da se ova osoba jako dobro snalazi u životu. Karakteristike osoba koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka je zavodljivost, strpljenje, odmjerenost, samokontrola, metodičnost, ravnoteža, sklad.

liblibVaga – podznak Vaga

Osjećajnost je glavna karakteristika osoba koje su rođene u ovoj kombinaciji znaka i podznaka. Upravo samo osjećaji pomažu ovim osobama da pobjede svoju neodlučnost, svojstvenoj ovakvoj prirodi koja je istovremeno spontana, okrenuta drugima, promišljena i koncentrirana tražeći uvijek idealno rešenje za sve probleme. Njihova životna misija je bolji svijet, i to bolji svijet za sve, a ne samo za njih.

libscoVaga – podznak Škorpion

Ovo je jako oprečna kombinacija – ovo je osoba koja je u vječnom sukobu sa samim sobom. S jedne strane Škorpion joj daje karakteristike nemira i snage, dok Vaga daje spremnost žrtvovanja za druge, želju za mirom i ravnotežom. Vaga se u životu osjeća žrtvom, a Škorpion u njima budi tvrdoglavu i tešku osobu. Škorpion je prvenstveno okrenut tamnim dubinama života, voli analizirati , kritičan je i strastven dok je Vaga otvorena.

libsagVaga – podznak Strijelac

Podznak u Strijelcu se jako dobro slaže sa osnovnim znakom. Ovo je kombinacija pokazuje sposobnost prožimanja svijeta misli i realnosti. Strijelac ima intelektualne i religiozne težnje, a Vaga djeluje na polju ljubaznosti, praktičnosti i humanosti. Vaga se interesira za probleme svog vremena i ima želju za njihovom rješavanjem, želi ostvariti slogu među ljudima i teži za društvenim idealima.

libcapVaga – podznak Jarac

Zamislite osobu koja je svjesna svojih problema, ali nije sposobna da ih riješi;  osobu koja je u sukobu sa tim osjećajem nemoći; osobu koja pokušava zadovoljiti svoje ambicije, ali nije koja nije u stanju koncentrirati se na jedan cilj, jer otkriva malo po malo da nema snage, hrabrosti, niti sposobnosti samoodricanja koje je neophodno za ostvarenje cilja.

libaqVaga – podznak Vodenjak

U ovoj kombinaciji povezala su se dva zračna znaka koja daju skladnu, društvenu, otvorenu i humanu osobu. U njihovom unutrašnjem svijetu intuicija, optimizam, pokretljivost, inventivnost, lakoća i elastičnost pobjeđuju sirovu snagu. Međutim ove osobe mogu imati neke mane koje su uglavnom zasnovane na slijepom optimizmu; poput bezbrižnosti, lakomislenosti, lijenosti.

libpiVaga – podznak Ribe

Osobe koje su rođene u ovoj kombinaciji rade uvijek pod utjecajem osjećaja, a takav stav ih često sprječava da u potpunosti  iskoriste svoje snage.  Sukob koji se rađa iz težnje prema ravnoteži i harmoniji ove osobe vodi prema nepotrebnom trošenju snaga svojeg bića, zbog nepotrebne bitke na dva fronta, često im se dogodi da se ne mogu prilagoditi stvarnosti.

Tarot, astrologija, numerologija