Podznak za Strijelca

Podznak za StrijelcaPogledajte odnos Vašeg horoskopskog znaka i ascendenta (podznak), ukoliko ste u horoskopu Strijelac:

Strijelac – podznak Ovan

Osoba sa kombinacijom Strijelca u podznaku Ovan, svojom snažnom voljom se angažira u ostvarenju svojih ciljeva i ima veliku radnu sposobnost. To je rezultat spoja ova dva vatrena znaka. Za ove osobe možemo reći da su razumne, u stalnom pokretu, te da su skloni prestižu. Uz sve to je i nezavisan, pa čak i pomalo pobunjenički nastrojen.

sagtauStrijelac – podznak Bik

Slobodno se može reći kako je ovdje riječ o jednoj od najinteresantnijih kombinacija u horoskopu. Strijelac u podznaku Bik je podjednako zaljubljen u život: Bik je puten, čulan, više materijalan, čvrsto vezan za zemlju, opipljiv, više puta rođen – reinkarniran, dok je Strijelac je više kompleksan, rastrgan između svojih težnji da zadovolji fizičke potrebe i one čulne.

saggemStrijelac – podznak Blizanci

Strijelac u podznaku Blizanac je kombinacija znakova koju ne drži mjesto, a razlog tomu je to što su u sebi već jako pokretni. Često pate od kaotičnog toka velikih emocija, te s teškom mukom uspijevaju imati jasno i sintetičko shvaćanje stvarnosti. Zanima ih gotovo sve: male stvari iz života i velike ideje; i to s istim intenzitetom. Istovremeno vjeruju u sve i ništa.

sagcaStrijelac – podznak Rak

Spoj znaka Strijelca s podznakom u Raku rađa jednu prilagodljiv i širokogrudnu osobu, koja je često rezervirana, ali puna razumijevanja, nadarena velikom dozom humanizma. Savršena snalažljivost kod problema u stvarnom životu te u onim duhovne prirode čini ove osobe posebno otvorenima za bezbroj pozitivnih ili negativnih utisaka, koje one upijaju savršenom lakoćom. Snažan osjećaj za dužnosti u velikoj mjeri upravlja svakom njihovom akcijom akcijom.

sagleStrijelac – podznak Lav

U kombinaciji Strijelac s podznakom u Lavu dinamika i volja se udružuju u ostvarenje nečeg velikog što nadilazi individualni plan. Ove osobe uglavnom “boje” svoje strasti univerzalnim bojama što mu omogućuje to da gotovo sve svoje akcije vode uz apsolutnu podršku okoline. Ovaj stav je rijetko kad plod proračuna ili zadnje namjere s obzirom na to da se ove osobe odaju svojim idealima i to svim silama.

sagvirStrijelac – podznak Djevica

Strijelac u podznaku Djevica je kombinacija dvaju pokretnih znakova koja je poprilično kontradiktorna. Ove osobe su po prirodi nježne, cerebralne, bogate nijansama te na taj način i ispoljavaju borbu između dvije prirode koje su u ovoj sintezi primorane da žive u zajednici. Sa jedne strane je Djevica, obdarena naglašenom ljubavlju za red, detalje i analizu, a s druge strane Strijelac, sa svojim nehajem za bilo kakve veze i ustaljene sheme, i za sve ono što je jednostrano; dakle tu je Djevica koja priželjkuje sigurnost, mir, efikasnost i diskreciju te Strijelac koji ima smisla za putovanja, avanturu i neprestano je u pokretu.

saglibStrijelac – podznak Vaga

Strijelac u podznaku Vaga je savršeno skladna kombinacija znaka i podznaka, u kojoj se kvalitete obaju znakova uvećavaju. Ovdje se radi o osobama koje balansiraju ljudske emocije u težnji ka društvenim idealima, koje imaju veliku želju za napretkom kroz ostvarive utopije, te svijest o grupnoj pripadnosti, lucidnu analizu suprotnih kretanja, te osobama koje vječito tragaju za slogom među ljudima.

sagscoStrijelac – podznak Škorpion

U kombinaciji ova dva znaka postoje mnoge dodirne tačke, ali su još brojnija razmimoilaženja ove dvije nevjerojatno jake prirode. Ovdje je riječ o osobama koje konstantno tragaju za praktičnim zadovoljenjem svojih intelektualnih i moralnih težnji. U njima leži bezbroj nijansi i golemo bogatstvo kontradiktornosti koje lako mogu izmaći na prvi pogled.

sagsagStrijelac – podznak Strijelac

U duplom Strijelcu događa se to da je želja za osobnom afirmacijom smanjena, u smjeru dublje i optimističnije vizije ljudi i života. Zadovoljavanje unutarnjih potreba i dubokih humanih osjećaja postaje osnovna težnja ovih bića. Iz svoje ljubavi prema pravdi, Strijelac u podznaku Strijelac uvijek zauzima zaštitnički stav u odnosu prema slabijim bićima kojima treba pomoć.

sagcapStrijelac – podznak Jarac

Strijelac u podznaku Jarac kombinacija je znaka i podznaka koja probuđuje svijest o vlastitoj vrijednosti potičući ove osobe na težak i ustrajan rad, kako bi na kraju zadobile podršku i priznanje drugih. Ovom prirodom dominira zdrav razum i uistinu je velika moć koju ona iskazuje prema drugima, ali i prema sebe, svjesno upravljajući svim strastima i ambicijama.

sagaqStrijelac – podznak Vodenjak

Strijelac u podznaku Vodenjak je jako dobar prijatelj samom sebi i drugima. U ovoj kombinaciji je riječ o anti – fatalisti koji smatra kako uvijek ima „nešto da se napravi“ kako bi se sudbina čovječanstva poboljšala ili kako bi se riješio neki nerješivi problem. Pokretani beskrajnom nadom i jakom vjerom u ljude, obdareni izuzetnom originalnošću vlastitog pogleda.

sagpiStrijelac – podznak Ribe

U ovoj kombinaciji Jupiterovih vrijednosti Strijelca s podznakom u Ribama rezultira jednom  optimističkom, povjerljivom, velikodušnom i miroljubivom osobom, spremnom da sa svom punoćom živi život. Strijelac u podznaku Riba ima viziju života koja poprima duboka religiozna obilježja. Ovdje se radi o osobama koje su savršeno svjesne svih životnih vrijednosti i ljudskih potreba.

Tarot, astrologija, numerologija