Vladimir, tarotolog i iscjeljitelj

Ja sam Vladimir, tarotolog i isceljitelj. Već 35 godina bavim se tarotom i ostalim energoterapeutskim iscjeljivanjem. Prvenstveno se bavim tarotom koji mi služi za potporu mojim urođenim vidovnjačkim sposobnostima. Upravo Tarot mi dozvoljava precizan uvid u detalje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Tretmane radim i uz pomoć numerologije i skidanje karme do trećeg koljena. Najsretniji sam kada nekome pomognem i njegov život krene na bolje te mu moj savjet postane velika vodilja u njegovom daljnjem životu. Sve svoje metode ujedinjujem radi općeg poboljšanja života.

Energoterapija kojom se bavim nije vezana samo za Tarot već se temelji na razgovoru i izbacivanju loših energija koju mi pokupimo sami na poslu, u obitelji, sa poznanicima i drugdje a da toga nismo niti svjesni. Dozvolite mi da Vas napunim pozitivnom energijom i optimizmom. Obraćaju mi se i klijenti sa psihičkim, ljubavnim, obiteljskim i drugim problemima. Dozvolite da i Vi imate svog duhovnog vodiča, da Vam otvorim nove vidike i ulijem želju za boljim i kvalitetnijim životom. Sudbina nam miješa karte života a na nama je kako ćemo ih najbolje znati uzeti i iskoristiti.

 

 

Gđa Fatima

Gđa Mira

Gđa Tea

Gđa Eva

Vladimir

Vidovnjakinja i stručnjak za uroke Vidovnjakinja i stručnjak za meditaciju Taror majstor i numerolog Ljubavni tarotolog Tarotolog i isceljitelj

 


 

NAZOVITE NAS!

064 / 601 – 603

Tel. 6.99 kn/min (sa PDV)

Mob. 8.41 kn/min (sa PDV)

SMS: SPOJ69 na 888777 5.00 kn/sms (sa PDV)

+18 (Samo za punoljetne)

 

Tarot, astrologija, numerologija