Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Opći ugovorni uvjeti o usluzi telefonskog proricanja.

1. Uslugu telefonskog proricanja pruža tvrtka: “Ovčica”d.o.o.Zagreb, Ulica Platana 24 Strmec Samoborski, OIB: 48300295716

2. Usluga se može koristiti isključivo pozivom na brojeve povišene tarife.

3. Info tel. 01 55 77 555.

4. Uslugu mogu koristiti osobe koje imaju 18 i više godina. Ista osoba može koristiti Uslugu i više puta. Pozivom na telefonske brojeve Usluge pristajete na odredbeovih Uvjeta .

5. Način i cijena pozivanja za korištenje Usluge uz uključenje: pozivom broja 064 601 603 i broja 064 60 70 79, s fiksne telefonske linije i s mobitela:

CIJENA POZIVA PO MINUTI RAZGOVORA:

– ZA POZIV S FIKSNOG TELEFONA 6,99HRK(PDV UKLJUČEN)

– ZA POZIV S MOBILNOG TELEFONA 8,41HRK(PDV UKLJUČEN)

6. Cijena Usluge se iskazuje i naplaćuje na računu davatelja telekomunikacijske usluge -operatera pozivatelja. U slučaju neplaćanja ili kašnjenja s plaćanjem telefonskog računa, pozivatelju može biti uskraćeno daljnje pružanje Usluga, uz ostala prava telekomunikacijskog operatera.

7. Upućivanjem telefonskog poziva na broj sa dodanom rijednošću, pozivatelj prihvaća odredbe ovih Uvjeta i zaključuje Ugovor sa Isporučiteljem.

8. Isporučitelj nije odgovoran za i ne preuzima nikakvu odgovornost za izjave koje su djelatnici Isporučitelja dali pozivatelju prilikom pružanja Usluge. Dobivene informacije koriste se na vlastitu odgovornost. Djelatnici daju savjete općenitog karaktera koji služi samo kao smjernica kako bi korisnici dobili određene informacije pomoću kojih mogu bolje razumjeti svoje stanje.Osiguravamo Vam dostupnost najboljih alternativnih stručnjaka.

9. Isporučitelj ima pravo u svakom trenutku obustaviti ili prekinuti pružanje određene Usluge.

10. Isporučitelj nije odgovoran za kvarove na mreži , telefonskoj liniji ili komunikacijske smetnje bilo koje vrste.

11. Vaši osobni podaci čuvat će se i koristiti u skladu sa pozitivnim propisima, a mogu biti dostavljeni trećim osobama samo ukoliko za to postoji zakonska osnova ili ukoliko je to nužno radi naplate telefonskog računa. Pozivanjem na ulazne telefonske brojeve Usluga pristajete na ovakav način korištenja Vaših osobnih podataka.

Tarot, astrologija, numerologija